Lucian Viziru, externat după Revelionul petrecut în spital: “Credeam că o să dau colțul”

05 Ianuarie 2022, 15:22

Citeste mai mult despre: Lucian Viziru, Lucian Viziru externat,
Autor: Alina Popa

Lucian Viziru a fost internat de urgență și și-a petrecut noaptea de Revelion la Terapie Intensivă. După câteva zile petrecute în spital, artistul s-a externat azi. Lucian a povestit clipele cumplite prin care a trecut în cadrul emisiunii La Măruță. 

El a povestit că s-a simțit rău în noaptea de Revelion, a avut palpitații și dureri mari în capul pieptului, iar soția sa a chemat salvarea. Lucian i-a mărturisit lui Cătălin Măruță că s-a temut pentru viața lui. 

Lucian Viziru (45 de ani) a ajuns la Floreasca suspect de infarct. “Eram monitorizat în permanență. Au început atacurile de panică. Credeam că o să dau colțul… Sunt și mai panicos din fire. Imi era frică să adorm”, a povestit fostul actor. 

Acesta a adăugat: “Înainte de Sărbători am mâncat ca porcul, am băut și stresul ăsta cu mutatul din Germania înapoi în România a fost mare. N-a fost o perioadă ușoară… În ultimele patru luni să stau fără Ema, copilului i-a fost și lui greu”.

Lucian a spus că nu are încă un diagnostic de la medici și urmează să facă mai multe investigații. "Se poate să fi fost un infarct sau o miocardită", a declarat fostul actor.

După 7 ani petrecuți în Germania, Lucian Viziru s-a întors în România și spune că ar putea fi definitiv. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies