• Emisiuni
  • La Măruță
  • Lucian Viziru, externat după Revelionul petrecut în spital: “Credeam că o să dau colțul”

Lucian Viziru, externat după Revelionul petrecut în spital: “Credeam că o să dau colțul”

Lucian Viziru a fost internat de urgență și și-a petrecut noaptea de Revelion la Terapie Intensivă. După câteva zile petrecute în spital, artistul s-a externat azi. Lucian a povestit clipele cumplite prin care a trecut în cadrul emisiunii La Măruță. 

El a povestit că s-a simțit rău în noaptea de Revelion, a avut palpitații și dureri mari în capul pieptului, iar soția sa a chemat salvarea. Lucian i-a mărturisit lui Cătălin Măruță că s-a temut pentru viața lui. 

Lucian Viziru (45 de ani) a ajuns la Floreasca suspect de infarct. “Eram monitorizat în permanență. Au început atacurile de panică. Credeam că o să dau colțul… Sunt și mai panicos din fire. Imi era frică să adorm”, a povestit fostul actor. 

Acesta a adăugat: “Înainte de Sărbători am mâncat ca porcul, am băut și stresul ăsta cu mutatul din Germania înapoi în România a fost mare. N-a fost o perioadă ușoară… În ultimele patru luni să stau fără Ema, copilului i-a fost și lui greu”.

Lucian a spus că nu are încă un diagnostic de la medici și urmează să facă mai multe investigații. "Se poate să fi fost un infarct sau o miocardită", a declarat fostul actor.

După 7 ani petrecuți în Germania, Lucian Viziru s-a întors în România și spune că ar putea fi definitiv. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni