• PRO TV
  • Ludmila Danilceac a câștigat finala Cântă acum cu mine!

Ludmila Danilceac a câștigat finala Cântă acum cu mine!

Ludmila Danilceac a câștigat finala Cântă acum cu mine!

Duminică seară, ultimii 14 concurenți au urcat pe scena Cântă acum cu mine în marea finală.

Cei 100 au avut parte de o ediție de gală cu multe emoții, lacrimi și interpretări remarcabile, însă după duelul final dintre Andra Botez, Theodor Rusu și Ludmila Danilceac, Ludmila a fost desemnată marea câștigătoare a show-ului Cântă acum cu mine. 

Ludmila Danilceac (22 ani, Chișinău) a cucerit cel mai exigent și divers juriu văzut vreodată într-un show de televiziune cu sensibilitatea interpretării ei. În marea finală, concurenta a cântat piesa trupei Queen – ”Somebody to loveșiI will always love you”, de la Whitney Houston.



Imediat după câștigarea trofeului Cântă acum cu mine, Ludmila ne-a spus că nu a câștigat niciodata un premiu atât de important și încă nu-i vine să creadă că ea este învingătoarea: ”Mă simt foarte straniu, pentru că încă nu realizez că am câștigat, e pentru prima oară când câștig un concurs atât de mare. Eu încă sunt șocată! Mă uit la premiu și nu-mi vine să cred că e al meu.
Am venit cu gândul că o să fie o experiență interesantă, că o să cunosc foarte mulți oameni talentați și atât. Nu mă gândeam că o să ajung aici! Când am ieșit în fața celor 100, tremuram ca varga. Emoțiile mă cuprind când sunt pe scenă, mă cufund în piesă, cânt și atât. Nu mai țin minte nimic din ce s-a întâmplat.
”.

Aseară, peste 1.1 milioane de români au urmărit, minut cu minut, marea finală Cântă acum cu mine.
În rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 6.5 puncte de rating și 19.2% share, fiind lider de audiență, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.3 puncte de rating și 12.7% share.



Finala Cântă acum cu mine este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni