• Emisiuni
  • La Măruță
  • Luiza, nevasta lui Gheboasă, prima reacție după ce artistul a plâns după ea la Survivor

Luiza, nevasta lui Gheboasă, prima reacție după ce artistul a plâns după ea la Survivor

Gheboasă este unul dintre artiștii care au acceptat provocarea Survivor România 2023, fiind sigur că poate face față tuturor probelor. Spre surprinderea tuturor, chiar în a doua ediție a emisiunii concurentul a mărturisit că își dorește să se întoarcă acasă la soția lui, căreia vrea să îi ofere un copil. Astfel, el și-a rugat fanii să nu îl voteze, însă abia în această seară va afla verdictul final.

Luiza, femeia pentru care Gheboasă își dorește să se întoarcă acasă a fost prezentă în platoul lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut mai multe declarații despre celebrul artist. Aceasta susține că partenerul ei de viață nu a avut timp suficient să se gândească la provocarea pe care a acceptat-o:

„Probabil nici nu a avut așa mult timp să se gândească unde se duce, a avut foarte multe concerte, filmări.. A avut timp 3-4 zile să se gândească, fix înainte să plece”, a explicat ea.

Potrivit Alexandrei Gog, corespondentul emisiunii „La Măruță”, Gheboasă nu s-a simțit bine încă de la aeroport:

„Eu când am fost la aeroport el nu era ok. Eu cred că el atunci, la 5 dimineața, a conștientizat că pleacă în Dominicană. Atunci l-am simțit că nu era ok, a refuzat să dea interviu pentru că nu se simțea bine să vorbească”, a adăugat ea.

Luiza a adăugat faptul că este prima oară când stă atât de mult timp departe de ea:

„E foarte greu să stăm despărțiți. Nu suntem obișnuiți, noi suntem împreună peste tot”, a spus ea.

Aceasta a recunoscut inclusiv faptul că nu îl va vota pentru a rămâne în concurs deoarece își dorește ca iubitul ei să se întoarcă acasă.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL ATAȘAT

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni