• Emisiuni
  • VLAD
  • Luni, în cel de-al doilea episod VLAD. Detalii surprinzătoare din copilăria Elizei, iubirea vieții lui Vlad

Luni, în cel de-al doilea episod VLAD. Detalii surprinzătoare din copilăria Elizei, iubirea vieții lui Vlad

Luni, în cel de-al doilea episod VLAD. Detalii surprinzătoare din copilăria Elizei, iubirea vieții lui Vlad

Luni, de la 20:30, povestea serialului VLAD continuă cu noi întâmplări și dezvăluiri din trecutul personajelor principale.

În cel de-al doilea episod vom afla cine stă, de fapt, în spatele trădării lui Adrian, cine a gândit tot răul pe care Eliza, Ștefan și Leo i l-au făcut celui care le-a fost apropiat și care a fost întregul proces al distrugerii lui. 

Chiar dacă erau extrem de fericiți împreună și părea că nimic nu-i poate despărți, Eliza ia o decizie care îl șochează pe iubitul ei, Adrian, și îl părăsește în cel mai crud mod posibil.



De ce face ea acest lucru, îndemnată de cine și cum își pune tot planul la cale, aflăm luni, 4 martie, la PRO TV. Tot în episodul al doilea, vedem copilăria Elizei, aflăm informații despre sora ei mai mică, Roxana, cum își pune aceasta amprenta asupra viitorului surorii ei mai mari, despre mama celor două, dar mai ales depre tatăl lor, Titi, care pune întotdeauna la cale tot felul de escrocherii pentru a înșela oamenii și pentru a face rost de bani rapid.

În ceea ce privește prezentul, Vlad își face simțită prezența în viața Elizei și a lui Ștefan și apare în casa celor doi într-un moment cheie, într-un mod în care aceștia nu se așteaptă. 

VLAD – Cine iubește nu iartă!


Vezi aici un sneek peek de pe platourile de filmare de la cel mai tare serial românesc, VLAD:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni