Magda Pălimariu, despre traiul în Norvegia și cum i s-a schimbat viața după ce a devenit mămică

05 Decembrie 2022, 15:19

Autor: Alina Popa

Anul acesta, în august, Magda Pălimariu a devenit mămica unui băiețel. Micuțul a venit pe lume chiar în ziua în care prezentatoarea de la meteo a împlinit 43 de ani.

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Magda Pălimariu a vorbit despre traiul în Norvegia și despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mămică. 

Vedeta a dezvăluit și ce nume inedit a ales pentru băiețelul ei, dar și semnificația acestuia. 

“Am văzut acest nume undeva pe Internet și mi se părea că i se potrivește foarte bine, neștiind că este nume norvegian. Este un nume nordic. Mi se părea că i se potrivește lui și toată lumea a fost de acord din prima. Semnificația numelui este “tatăl păcii”, a spus Magda care i-a pus numele Axel fiului ei. 

La doar câteva luni după ce a devenit mămică, Magda arată impecabil: “Stresul, aceasta este rețeta succesului. Pentru că sunt nopți nedormite, copilașul necesită toată atenția mea și e normal să i-o dau pe toată. Și e ceva nou... nu e ușor, dar este foarte foarte frumos. Este o experiență extraordinară”.

“Am născut natural, a fost o naștere destul de dificilă. Nu pot să mint că a fost ușor. A durat destul de mult, două zile travaliu. Mi s-a părut că durează o veșnicie pentru că eram și stresată că nu mai vine. Nu înțelegeam ce se întâmplă”, a adăugat vedeta. 

Magda a povestit că a trecut prin stări de anxietate și că e o mămică mult prea grijulie: “Am o mie de gânduri, o mie de griji. Trebuie să recunosc… că nu pot să mint oamenii, chiar am o mie de griji. Abia aștept să crească puțin, să-mi zică ce-l doare”.

Magda Pălimariu a mărturisit că duce dorul televiziunii și abia așteaptă să se întoarcă la muncă: “Îmi e dor de televiziune foate mult și abia aștept să revin. Nu am renunțat la televiziune, o să revin la muncă. Îmi lipsește pentru că face parte din viața mea de peste 20 de ani”.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies