• Emisiuni
  • La Măruță
  • Magda Pălimariu, despre traiul în Norvegia și cum i s-a schimbat viața după ce a devenit mămică

Magda Pălimariu, despre traiul în Norvegia și cum i s-a schimbat viața după ce a devenit mămică

Anul acesta, în august, Magda Pălimariu a devenit mămica unui băiețel. Micuțul a venit pe lume chiar în ziua în care prezentatoarea de la meteo a împlinit 43 de ani.

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Magda Pălimariu a vorbit despre traiul în Norvegia și despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mămică. 

Vedeta a dezvăluit și ce nume inedit a ales pentru băiețelul ei, dar și semnificația acestuia. 

“Am văzut acest nume undeva pe Internet și mi se părea că i se potrivește foarte bine, neștiind că este nume norvegian. Este un nume nordic. Mi se părea că i se potrivește lui și toată lumea a fost de acord din prima. Semnificația numelui este “tatăl păcii”, a spus Magda care i-a pus numele Axel fiului ei. 

La doar câteva luni după ce a devenit mămică, Magda arată impecabil: “Stresul, aceasta este rețeta succesului. Pentru că sunt nopți nedormite, copilașul necesită toată atenția mea și e normal să i-o dau pe toată. Și e ceva nou... nu e ușor, dar este foarte foarte frumos. Este o experiență extraordinară”.

“Am născut natural, a fost o naștere destul de dificilă. Nu pot să mint că a fost ușor. A durat destul de mult, două zile travaliu. Mi s-a părut că durează o veșnicie pentru că eram și stresată că nu mai vine. Nu înțelegeam ce se întâmplă”, a adăugat vedeta. 

Magda a povestit că a trecut prin stări de anxietate și că e o mămică mult prea grijulie: “Am o mie de gânduri, o mie de griji. Trebuie să recunosc… că nu pot să mint oamenii, chiar am o mie de griji. Abia aștept să crească puțin, să-mi zică ce-l doare”.

Magda Pălimariu a mărturisit că duce dorul televiziunii și abia așteaptă să se întoarcă la muncă: “Îmi e dor de televiziune foate mult și abia aștept să revin. Nu am renunțat la televiziune, o să revin la muncă. Îmi lipsește pentru că face parte din viața mea de peste 20 de ani”.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni