• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mama Adei îi ia apărarea în scandalul cu DOC de la Survivor: "Din punctul meu de vedere e o agresiune fizică și psihică"

Mama Adei îi ia apărarea în scandalul cu DOC de la Survivor: "Din punctul meu de vedere e o agresiune fizică și psihică"

Iulia Dumitru, mama Adei, a venit în platoul emisiunii La Măruță pentru a vorbi despre scandalul în care a fost implicată fiica ei la Survivor.

În ediția de 14 martie a emisiunii Survivor, DOC și Ada au fost implicați într-un conflict de proporții, fiind la un pas să se ia la bătaie. Deși s-au calmat cu ajutorul celorlalți colegi și au primit penalizare de la domnul Dan, acest conflict a creat o tensiune în echipa Faimoșilor, conflict care a fost discutat "La Măruță" de către Cătălin, Cristi Mitrea, Alexandra Gog și mama Adei.

Văzând cearta dintre Ada și DOC, Iulia Dumitru a mărturisit că nu sunt imagini ușor de privit în calitate de mamă, însă este de părere că fiica ei a fost puternică în fața agresiunii suferite din partea lui DOC.

"Din punctul meu de vedere e o agresiune fizică și psihică. Nu este ușor pentru o mama să privească așa ceva. Doar că sunt mândră de Ada că este foarte puternică și depășește situațiile. Ca dovadă, după a plecat la joc și a câștigat două puncte, a adus imunitatea pentru echipă. A plecat cu fruntea sus".

Ba mai mult, aceasta a dezvăluit că Ada îl admira pe DOC înainte de a porni în aventura Survivor și că nu înțelege de ce s-a întors astfel împotriva ei.

"Ada îl admira pe DOC și își dorea să fie momentul ăsta în Dominicană un moment în care să creeze, pe latura artistica, să fie ceva special, să lucreze ca doi artiști ce sunt".

Pe de altă parte, Cristi Mitrea nu scuză comportamentul Adei și spune că vina nu este doar a lui DOC, întrucât și actrița i-a aruncat vorbe dure, i-a țipat în ureche și l-a împins:

"După mine, amândoi sunt la fel de provocatori", a spus Cristi Mitrea. Însă, mama Adei i-a sărit imediat în apărare, spunând că aceasta doar s-a apărat în fața unui om care a intimidat-o și care are clar o aversiune fată de fetele din echipă:

"De ce face DOC așa ceva? El dă explicația după, nu suporta ca fetele să fie unite" (...). Doc se pare că are (n.r conflict) nu doar cu fata mea, are în general cu fetele de la Faimoși, nu înțeleg foarte clar de ce a atacat-o așa de dur pe Ada".

Vezi discuția completă în materialul video de mai sus:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni