• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mama lui Giani Kiriță face dezvăluiri, după ce fiul său a vorbit despre faptul că tatăl său era un om foarte violent

Mama lui Giani Kiriță face dezvăluiri, după ce fiul său a vorbit despre faptul că tatăl său era un om foarte violent

După ce Giani Kiriță a făcut dezvăluiri emoționante la "Sunt celebru, scoate-mă de aici", mama sa a venit în platoul La Măruță și a fost la fel de sinceră. 

Emoționată, cea care i-a dat viață lui Giani Kiriță, a mărturisit:

"Aseară am plâns! Noi nu prea spunem ce s-a întâmplat, dar probabil că lui i-a fost prea dor de mine. (...) Tatăl lui mă agresa, Giani avea doar trei ani când m-am despărțit.(...) Am reușit să plec de la țară, unde taica-su venea să îmi ia băiatul, pe el îl lua.(...) M-am străduit să nu simtă că poate au mai puțin decât alți copii."

Vezi în video-ul atașat întreaga mărturisire



În a treia săptămână, în cel mai intens experiment al momentului, show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici,  Giani Kiriță a avut un moment de sinceritate și a dezvăluit câteva dintre lucrurile care i-au marcat existența. Copilăria fotbalistului nu a fost una tocmai fericită, iar mama sa a trăit o adevărată dramă:
 
”Pentru mine, mama mea este Dumnezeu. A fost și mamă, și tată. O vreau sănătoasă, să aibă tot ce și-a dorit ea, s-a chinuit cu noi. Trebuie să-i fac statuie! Nu există așa ceva pentru mine. Singurul moment în care mă emoționez e atunci când vorbesc despre ea. Mama a făcut foarte multe sacrificii pentru mine și sora mea, ne-a educat, ne-a trimis la școală, ne-a învățat cum să fim în viață. A vrut să mă avorteze, a zis că nu mai poate... Ăla venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă! Ca să știți că de asta sunt așa...”, le-a mărturisit Giani Kiriță colegilor din tabără. 

FOTO: GIANI KIRIȚĂ INSTAGRAM/ CAPTURĂ EMISIUNE

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni