Mara Bănică, despre dorul de familie și primele gânduri după eliminarea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Mara Bănică, despre dorul de familie și primele gânduri după eliminarea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Mara Bănică a fost una dintre cele mai puternice concurente ale show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Deși a făcut față cu brio tuturor probelor, lipsa norocului a eliminat-o din celebra competiție. Imediat după ce a părăsit emisiunea, jurnalista a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre participare.

 

Mara Bănică este o jurnalistă extrem de apreciată, care a reușit să transmită publicului larg o experiență unică, în cadrul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Vedeta, deși a depășit dorul de familie și condițiile vitrege din jungla Dominicană, a fost scoasă din emisiune din cauza lipsei de noroc.

După ce a părăsit competiția, Mara Bănică a declarat că primul său gând a fost să îi sune pe cei dragi, care o așteptau acasă:

Primul lucru la care m-am gândit a fost să sun acasă, îmi era foarte, foarte dor de familie, de micuții mei, de soțul meu. Sentimentul acesta de “apartenență” este sublim pentru mine. Să ai la cine și pentru cine să te întorci de oriunde! Fie și din Junglă!”, a spus ea pentru ciao.ro.

Mara nu este singura concurentă care s-a confruntat cu dorul de familie și de casă. Alex Bogdan, actorul de comedie apreciat de publicul larg pentru talentul său, a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici” din cauza atacurilor de panică și a anxietății care îl copleșeau pe parcursul show-ului.

Pentru astfel de momente, în care panica și anxietatea ajung adevărate probleme atât pentru celebrități, cât și pentru telespectatori, Extravalerianic este remediul care vine în ajutor. Acesta este opțiunea eficientă pentru acele clipe în care ai nevoie de încredere în propriile forțe. Mai mult, el acționează rapid, în doar 5 minute, prin administrare sublinguală a unei capsule moi.

Extravalerianic este opțiunea eficientă pentru controlul atacurilor de panică și emoțiilor puternice. Având compoziție naturală, cu efect rapid, te ajută să îți recapeți echilibrul interior și îți conferă o senzație de ușurare și de bine.

Sursă foto: Mara Bănică/Facebook

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni