Mara Bănică și-a făcut a patra operație la sâni! Cum se simte acum vedeta: „Vreau să le sfătuiesc pe fete...”

10 Ianuarie 2023, 15:51

Citeste mai mult despre: Mara Banica, operatie,

Nu mai este un secret faptul că Mara Bănică a trecut prin mai multe intervenții estetice, însă unele dintre ele au rezultat și câteva complicații, despre care a vorbit de curând în emisiunea „La Măruță”.

Mara Bănică se numără printre cele mai cunoscute și apreciate voci din showbiz-ul autohton. În urmă cu doar o zi, fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost supusă unei noi intervenții la nivelul sânilor, subiect pe care l-a abordat în platoul emisiunii „La Măruță”.

„Am făcut o mare prostie acum niște ani. Vreau să le sfătuiesc pe fete să nu își mai pună așa ceva, că e foarte rău. Ultimul implant a fost în 2018 și erau atât de mari și atât de greă încât nu mai puteam de spate. Aveam niște dureri de cervicală, de lombară, m-am dus pe la toți doctorii. Până la urmă am descoperit, medical vorbind, că era vorba despre această greutate.”, a dezvăluit Mara Bănică.

Primul implant mamar l-a făcut în 2017, după un accident cumplit de mașină în care și-a rupt toate coastele pe partea stângă. Pentru că impactul a fost dezastruos, Mara Bănică a rămas atunci cu multe defecte, așa că și-a dorit să le corecteze punându-și, într-un final, și implanturi. De atunci a tot revenit cu mici intervenții, însă mai rău a făcut.

„Am avut un accident de mașină destul de grav, care s-a soldat, printre altele, cu ruperea coastelor pe partea stângă. Am fost în comă cu șanse 1% de a trăi! Asta în 2003. Fusesem la războiul din Irak și primisesem cadou de la postul la care lucram atunci o mașină. Cert e că am apucat să merg cu ea cam o lună și m-am înfipt cu ea într-un stâlp, din cauza unei gropi din orașul ăsta minunat numit București.

De accea mi-am făcut prima intervenție. pentru că, având totul rupt pe partea stângă, mușchiul meu s-a rupt și el și era ceva absolut inestetic. Prima dată mi-am făcut în 2017 și după am tot revenit.”, a mai spus vedeta.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies