• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mara Bănică și-a făcut a patra operație la sâni! Cum se simte acum vedeta: „Vreau să le sfătuiesc pe fete...”

Mara Bănică și-a făcut a patra operație la sâni! Cum se simte acum vedeta: „Vreau să le sfătuiesc pe fete...”

Nu mai este un secret faptul că Mara Bănică a trecut prin mai multe intervenții estetice, însă unele dintre ele au rezultat și câteva complicații, despre care a vorbit de curând în emisiunea „La Măruță”.

Mara Bănică se numără printre cele mai cunoscute și apreciate voci din showbiz-ul autohton. În urmă cu doar o zi, fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost supusă unei noi intervenții la nivelul sânilor, subiect pe care l-a abordat în platoul emisiunii „La Măruță”.

„Am făcut o mare prostie acum niște ani. Vreau să le sfătuiesc pe fete să nu își mai pună așa ceva, că e foarte rău. Ultimul implant a fost în 2018 și erau atât de mari și atât de greă încât nu mai puteam de spate. Aveam niște dureri de cervicală, de lombară, m-am dus pe la toți doctorii. Până la urmă am descoperit, medical vorbind, că era vorba despre această greutate.”, a dezvăluit Mara Bănică.

Primul implant mamar l-a făcut în 2017, după un accident cumplit de mașină în care și-a rupt toate coastele pe partea stângă. Pentru că impactul a fost dezastruos, Mara Bănică a rămas atunci cu multe defecte, așa că și-a dorit să le corecteze punându-și, într-un final, și implanturi. De atunci a tot revenit cu mici intervenții, însă mai rău a făcut.

„Am avut un accident de mașină destul de grav, care s-a soldat, printre altele, cu ruperea coastelor pe partea stângă. Am fost în comă cu șanse 1% de a trăi! Asta în 2003. Fusesem la războiul din Irak și primisesem cadou de la postul la care lucram atunci o mașină. Cert e că am apucat să merg cu ea cam o lună și m-am înfipt cu ea într-un stâlp, din cauza unei gropi din orașul ăsta minunat numit București.

De accea mi-am făcut prima intervenție. pentru că, având totul rupt pe partea stângă, mușchiul meu s-a rupt și el și era ceva absolut inestetic. Prima dată mi-am făcut în 2017 și după am tot revenit.”, a mai spus vedeta.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni