• PRO TV
  • Maria Ciobanu i-a facut cadou lui Ionut un apartament de Sfantul Ion

Maria Ciobanu i-a facut cadou lui Ionut un apartament de Sfantul Ion

Maria Ciobanu i-a facut cadou lui Ionut un apartament de Sfantul Ion

Asupra familiei Dolanescu pare pus un blestem. Daca s-ar scrie o carte despre povestea lor, aproape fiecare capitol ar spune o drama.

Pentru ca pentru a sparge ghinionul e necesar un nou inceput, Maria Ciobanu isi muta copiii in casa noua. Mai intai i-a daruit lui Ionut un apartament de Sfantul Ion. Vorba aceea, schimbi locul, schimbi norocul.

"Ii fac lui Ionut un apartament langa Parcul Libertatii: si lui, si Cameliei si Leontinei! Dumnezeu o sa faca dreptate cu Ionut pentru ca Dumnezeu stie cat a muncit copilul asta si toata tara stie si toti impresarii care au lucrat cu Ion si cu Ionut. Toti stiu ca Ionut nu primea niciun ban, numai taica-sau i-a luat."

Acestea sunt cuvintele mamei Maria Ciobanu, care face tot ce poate pentru binele copiilor. Daca ei nu i-a fost bine si s-a mutat din casa in casa in cautarea unui camin, spera ca macar copiii sa aiba parte de mai multa fericire: “Eu am trecut prin foarte multe lucruri grele, am facut o casa cu Dolanescu, a ramas la el ca am zis ca o las baiatului meu si nu a avut parte de ea, apoi am cumparat alta in 1974 si nu am stat decat sase ani in ea, pentru ca a venit demolarea si s-a facut Casa Poporului pe terenul meu.”


Maria Ciobanu spera ca apartamentul cel nou sa fie gata amenajat cat mai curand, mai ales ca in cateva saptamani in familia lui Ionut va mai aparea o fetita. Maria Ciobanu este extrem de incantata ca are sa fie bunica si spera ca fetita sa ii poarte numele, Maria.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni