Maria Constantin dă cărțile pe față: „Nu sunt supărată”

Maria Constantin a fost prima persoană eliminată din competiția Survivor România 2023, după ce Ionuț Iftimoaie a propus-o spre eliminare. Deși în mediul online s-a spus faptul că aceasta ar fi supărată pe luptător, în platoul emisiunii „La Măruță” a dat cărțile pe față. 

Maria Constantin a fost o prezență plăcută la Survivor România, acolo unde deși nu era cea mai bună pe traseu, aducea armonia în tabăra Faimoșilor. Aceasta a părăsit show-ul după ce Ionuț Iftimoaie a nominalizat-o spre eliminare, considerând că are o comunitate mare de fani care o vor vota pentru a rămâne în Republica Dominicană.

Spre surprinderea tuturor, deși la Consiliu erau trei persoane în pericol de eliminare: DOC, Gheboasă și Maria Constantin, ea a fost cea care a părăsit competiția. Ulterior, după ce s-a anunțat care a fost votul telespectatorilor, trapperul a cerut să plece și el înapoi în România, susținând că nu s-a acomodat până în acel moment cu show-ul.

Imediat după eliminare, în spațiul public au apărut mai multe scenarii în care se susținea că Maria Constantin ar fi supărată pe Ionuț Iftimoaie, concurent pe care nici nu l-a îmbrățișat la părăsirea competiției. Acum, ea a mărturisit că a simțit  nicio remușcare față de omul care a nominalizat-o:

„Nu am fost supărată! Nu știu de ce au înțeles oamenii că am fost supărată. Nici nu am văzut episoadele, nu știu dacă am curaj să mă uit.. Cred că s-a înțeles puțin greșit. Noi ca și grup ne-am înțeles cu toții, pentru că Gheboasă nu s-a acomodat din prima secundă, să facem cumva să se nominelizeze persoanele foarte influente, cu o imagine foarte mare, ca atunci să fie ele super votate și să nu plece. Ionuț, din păcate, a considerat că sunt super faimoasă, super celebră, cea mai tare din parcare și m-a nominalizat pe mine. Problema n-a fost asta, nu a fost supărare, este un joc și ni l-am asumat cu toții.. dar cumva a fost urâtă chestia aia. M-a oferit pe tavă războinicilor”, a spus ea.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni