Maria Dragomiroiu, emoții de sărbători

19 Decembrie 2022, 17:47

Citeste mai mult despre: Maria Dragomiroiu, sarbatori,
Autor: Lorena Martin

Maria Dragomiroiu este vedeta care a fost invitată în platoul lui Cătălin Măruță, acolo unde a primit o mulțime de surprize. Iată ce declarații a făcut interpreta de muzică populară!

Maria Dragomiroiu a fost vedeta invitată pentru a extrage globurile pline de emoții, ale lui Cătălin Măruță. Aceasta a scos din cutie două dintre acestea: Iubire și Speranță. Atunci când a venit vorba de cel de-al doilea sentiment, interpreta de muzică populară și-a amintit de copilărie:

„Am sperat de când eram mică! Am sperat să plec de la țară, asta era speranța mea de copil. Îmi aduc aminte când jucam țintarul, cu fetițe din sat și scriam unde vreau să mă mărit.. Mi-am dorit tot timpul să plec de la țară, să nu rămân. De când eram copil am visat și am sperat că voi pleca. Mi-am dat seama pe parcurs că nu se poate decât să învăț carte ca să pot să plec mai departe după ce termin clasa a VIII-a. M-a ajutat Dumnezeu, această speranță s-a întipărit adânc în sufletul meu și acum sper să fie bine”, a povestit ea.

„Speranța nu am pierdut-o niciodată!”

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies