Maria Dragomiroiu, reacție neașteptată la adresa Elenei Merișoreanu. Cum a descris-o la rubrica ”Spui tot sau îți ia gura foc”

18 Martie 2021, 06:06

Autor: Diana Oprea

Maria Dragomiroiu a acceptat provocarea lui Cătălin de a răspunde la întrebări mai ”picante” în cadrul rubricii ”Spui tot sau îți ia gura foc”. Cântăreața de muzică populară a făcut unele dezvăluiri care l-au uimit pe prezentator. 

Spre exemplu, Maria Dragomiroiu (56 de ani) a preferat să enumere trei defecte ale colegei de breaslă Elena Merișoreanu (72 de ani), decât să mănânce iute. Aceasta a catalogat-o drept “invidioasă, mincinoasă și răutăcioasă”și a venit cu explicații: 


”Probabil că nu ar vrea să fie așa, dar nu poate să se abțină. Îmi pare rău... dar eu nu sunt supărată. Sunt convinsă că nu poate să fie fericită când foarte multă lume îi zice...deci să minți ca și cum ai sta de vorbă și să creezi o poveste dintr-o minciună și să o crezi și tu, înseamnă că ești tare. Nu poți să te duci și să judeci un coleg, nu poți...Peste tot, pe la televiziuni dumneaei este prezentă ca să vorbească de toți colegii și nu-i frumos. Eu am pus o întrebare doar: cum să trăiește ca artist cu 1200 de lei? Or, s-a răstălmăcit și a venit să mă judece de ziua mea. Există instituții care judecă, orice am face pe pământul ăsta. Nu trebuie să judecăm noi.”

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies