• Emisiuni
  • La Măruță
  • Maria întreabă, adulții spun adevărul! Ce dezvăluiri a făcut Alina Pușcău despre iubitul ei la testul sincerității

Maria întreabă, adulții spun adevărul! Ce dezvăluiri a făcut Alina Pușcău despre iubitul ei la testul sincerității

Alina Pușcău a fost invitata Mariei la testul sincerității. Vedeta a răspuns la câteva întrebări puse de fetița Danielei Gyorfi, în rubrica sa din emisiunea “La Măruță”.

După ce a luat prin surprindere pe toată lumea și a anunțat că anul acesta se mărită, Alina Pușcău a mai “scăpat” câteva detalii despre bărbatul care a cerut-o de nevastă.

“Familia mea este super încântată pentru că vreau să mă căsătoresc și să-mi întemeiez o familie pentru că niciodată nu m-am gândit la lucrul ăsta. Noi suntem prieteni de foarte mult timp și n-am fost pregătiți unul pentru celălalt. Mai ales eu nu am fost pregătită”, a mărturisit actrița. Alina Pușcău a mai dezvăluit că bărbatul cu care se va căsători este afacerist și are în jur de 40 de ani. 

Fotomodelul a atins și un subiect sensibil din viața sa și anume relația cu tatăl ei. „Ne-am certat și eu nu am mai vorbit cu el cinci ani de zile. Am primit un telefon în care mi s-a spus că a murit și atunci am învățat de la viață că întotdeauna trebuie să lași poarta aia deschisă. Chiar dacă ești supărat pe oricine trebuie să lași poarta aia deschisă și să ierți și să te ierți pe tine în primul rând. Doi ani de zile a fost foarte greu pentru mine. De acolo s-a schimbat totul. (...) În Hollywood eu am pus o mască pentru că dacă nu puneai masca asta toată lumea își bătea joc de tine”, a mărturisit fosta concurentă de la Ferma

Alina Pușcău a făcut dezvăluiri și despre relația cu Vin Diesel, dar și motivul pentru care cei doi s-au despărțit.

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus

Fotografii: Instagram alinapuscau_

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni