Maria Lungu, luată la întrebări de Alex Delea și Cristi Mitrea: „Publicul te acuză de lipsă de bun simț”

25 Ianuarie 2023, 18:01

Citeste mai mult despre: maria lungu, Alex Delea, Cristi Mitrea,

Maria Lungu, fost Războinică de la Survivor România 2023, a vorbit despre certurile pe care le-a avut cu ceilalți concurenți. În cadrul emisiunii „La Măruță” au fost prezenți Alex Delea și Cristi Mitrea, care i-au reamintit de faptul că în viziunea publicului ea a rămas o fostă concurentă „fără bun simț”.

După ce a fost eliminată de la Survivor România 2023, în urma voturilor oferite de telespectatori, Maria Lungu a venit în platoul emisiunii „La Măruță” pentru a oferi câteva explicații cu privire la comportamentul său de până acum.

S-a certat în repetate rânduri atât cu cei de la ea din echipă, cât și cu Faimoșii, iar publicul a considerat că locul său nu mai este în competiția din Republica Dominicană, după cum au dovedit voturile.

„Cei de acasă probabil au uitat de starea mea emoțională atunci. Mie mi se umflase fața, aveam noroc că nu am avut oglindă în moemntul ălă. Eu am dormit în ziua aia, într-adevăr, pentru că atunci când m-am trezit nu vedeam. Eram foarte umflată.

Ei au decis să mă atace că am dormit”, a spus Maria Lungu.

Cristi Mitrea a spus că fosta concurentă din echipa Războinicilor nu a avut deloc o „ecografie sănătoasă” în tot parcursul său de la Survivor România și că, în urma comportamentului neadecvat, publicul o acuză de lipsă de bun simț.

„În momentul în care vezi în ce stare sunt..ce trebuia să fac acolo cu fața așa umflată? Să pun acoperiș, să fac de mâncare? Adică în momentul ăla chiar îmi era greu, nu știam ce să mai fac. De acolo a început practic pentru că eu nu înțelegeam de ce nu sunt lăsată în pace”, a mai dezvăluit Maria Lungu.

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, este de părere că Maria Lungu a folosit o strategie înca de la începutul show-ului, însă fosta concurentă a negat cu vehemență acest lucru. 

„De multe ori am simțit că publicul sau colegii mei așteptau să zic că îmi pare rău. Poate era normal asta, dar nu am sițit lucrul ăsta. Nu simțeam că părerea lor este atât de proastă despre mine”, a mai spus fosta războinică.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies