Marțea Neagră cu Iulia Albu! Ce spune criticul de modă despre felul în care se pozează vedetele în Maldive

12 Ianuarie 2021, 18:08

Autor: Alina Popa

Este marți, este Iulia Albu! Criticul de modă a fost prezent în platoul emisiunii “La Măruță” și a analizat ținutele vedetelor de pe conturile acestora de socializare. 

De data aceasta, analiza s-a rezumat mai mult la felul în care își fac vedetele poze în vacanțe exotice, iar Iulia este de părere că acestea “abuzează” de filtre și programe de editat. 

Prima pe listă a fost Adelina Pestrițu, care de câteva zile se bucură de soare și plajă în Maldive. “Laba piciorului Adelinei este practic mai mare decât capul ei. Ceea ce este ceva (...) Ca să ne înțelegem, în momentul în care dorim să ne micșorăm capul și să ne lungim picioarele există și alte programe de editare în afară de cele mai ieftine care ne fac să arătăm așa”, a spus Iulia Albu, în emisiunea lui Măruță. 

În vizor a fost luată și Andreea Raicu. “Îmi place că ea a început să folosească mai puțin programele de editare... față de ce se întâmpla înainte când era o altă persoană când o vedeai pe copertă și cu totul altceva când o vedeai față în față. Adică era o experiență care te lovea în suflet, efectiv. Dar, acum apreciez această parte a ei, ceva mai naturală, și trebuie să recunosc că este pe un drum bun”, a mai spus Iulia.

Vezi în materialul VIDEO de mai sus ce a declarat Iulia Albu despre pozele Biancăi Drăgușanu, dar și cele ale Crinei Abrudan

Fotografii: Instagram Adelina.pestritu/ Araicu/ Crinaabrudan/ Biancadragusanu18
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies