• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mesajul emotionant pe care Andra i l-a transmis sotului ei. Ce regret are artista dupa concertele de la Sala Palatului

Mesajul emotionant pe care Andra i l-a transmis sotului ei. Ce regret are artista dupa concertele de la Sala Palatului

Mesajul emotionant pe care Andra i l-a transmis sotului ei. Ce regret are artista dupa concertele de la Sala Palatului

In urma cu cateva saptamani, Andra a sustinut trei concerte la Sala Palatului, ocazie cu care mii de fani ai artistei s-au putut bucura de un show incendiar. 

Concertul, care va fi transmis duminica, de la 13:30, la Pro TV, a avut un succes incredibil, iar spectacolul oferit de artista a fost unul desavarsit.  

Intr-un filmulet postat pe contul de Facebook, Andra a vorbit despre succesul pe care l-a avut cu acest concert in cele trei zile, ocazie cu care a facut si o marturisire emotionanta legata de regretul cu care a ramas de atunci.

"Iubirea chiar mi-a schimbat viata. Fara sufletul meu pereche nu mi-as fi implinit visul", a scris vedeta, in timp ce pe parcursul materialului video a declarat: "Am un regret. Ca nu i-am multumim pe scena. Asta e singurul meu regret".



Pe langa sutele de fani care i-au scris numeroase mesaje de apreciare, Catalin Maruta a tinut sa-i raspunda intr-un mod emotionant, scriindu-i: "Eu stiu cat de mult ma iubesti!
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni