Mihaela Tatu, viața printre pelerinajele vindecătoare. „Am făcut un traseu de peste 800 de kilometri pe jos”

17 Noiembrie 2022, 19:57

Autor: Diana Oprea

Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune, cunoscută pentru emisiunea „De 3 x femeie”. Mihaela Tatu a fost invitată în platoul La Măruță, unde a povestit cum a depășit un moment extrem de greu în viața ei. 

Mihaela Tatu a mărturisit că, în urmă cu câțiva ani, în timpul unui antrenament de dans sportiv, a suferit o accidentare la picior. 
„În 2006- ruptură de ligament încrucișat și de menisc. N-am mai putut să pun piciorul în pământ. A trebuit operat repede. (...) A fost o modificare dramatică a ceea ce făceam eu, apropo de programul pe care l-am avut eu în viața mea. Făceam dans sportiv și schi și patine, aveam cal. Viața mea era foarte sportivă. Era lege, în fiecare zi a săptămânii făceam câte ceva. N-am mai putut. Eu nu mai alerg de atunci”. 

Mihaela Tatu a povestit că după perioada de refacere a reușit să facă simple drumeții. 

A avut dorința de a parcurge Drumul Sfântului Iacob. „În creștinism există trei mari pelerinaje, cel de la Ierusalim, cel de la Vatican și Drumul Sfântului Iacob care trece prin Santiago de Compostela, acolo unde e înmormântat capul Sf. Iacob. Mi s-a aprins dorința și am urmat-o”.

În 2012, la 6 ani de la operație, Mihaela Tatu a făcut un traseu de peste 800 de kilometri pe jos, singură, în 6 săptămâni. Ea a urmat El Camino, drum care traversează Spania, de la Pirinei până la Oceanul Atlantic. 

„Când m-am întors nu puteam să fac față mediului în care am trăit o viață întreagă”, mărturisește ea.

Mihaela Tatu a făcut și o călătorie în Maldive, care a ambinat momente de meditații și lectură. A urmat apoi un program de detoxifiere în Turcia, unde și-a pregătit corpul pentru ceea ce avea să urmeze: o vizită în Peru, unde a urcat la 5.200 altitudine.

Urmărește interviul integral în materialul video de mai sus. 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies