• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mihaela Tatu, viața printre pelerinajele vindecătoare. „Am făcut un traseu de peste 800 de kilometri pe jos”

Mihaela Tatu, viața printre pelerinajele vindecătoare. „Am făcut un traseu de peste 800 de kilometri pe jos”

Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune, cunoscută pentru emisiunea „De 3 x femeie”. Mihaela Tatu a fost invitată în platoul La Măruță, unde a povestit cum a depășit un moment extrem de greu în viața ei. 

Mihaela Tatu a mărturisit că, în urmă cu câțiva ani, în timpul unui antrenament de dans sportiv, a suferit o accidentare la picior. 
„În 2006- ruptură de ligament încrucișat și de menisc. N-am mai putut să pun piciorul în pământ. A trebuit operat repede. (...) A fost o modificare dramatică a ceea ce făceam eu, apropo de programul pe care l-am avut eu în viața mea. Făceam dans sportiv și schi și patine, aveam cal. Viața mea era foarte sportivă. Era lege, în fiecare zi a săptămânii făceam câte ceva. N-am mai putut. Eu nu mai alerg de atunci”. 

Mihaela Tatu a povestit că după perioada de refacere a reușit să facă simple drumeții. 

A avut dorința de a parcurge Drumul Sfântului Iacob. „În creștinism există trei mari pelerinaje, cel de la Ierusalim, cel de la Vatican și Drumul Sfântului Iacob care trece prin Santiago de Compostela, acolo unde e înmormântat capul Sf. Iacob. Mi s-a aprins dorința și am urmat-o”.

În 2012, la 6 ani de la operație, Mihaela Tatu a făcut un traseu de peste 800 de kilometri pe jos, singură, în 6 săptămâni. Ea a urmat El Camino, drum care traversează Spania, de la Pirinei până la Oceanul Atlantic. 

„Când m-am întors nu puteam să fac față mediului în care am trăit o viață întreagă”, mărturisește ea.

Mihaela Tatu a făcut și o călătorie în Maldive, care a ambinat momente de meditații și lectură. A urmat apoi un program de detoxifiere în Turcia, unde și-a pregătit corpul pentru ceea ce avea să urmeze: o vizită în Peru, unde a urcat la 5.200 altitudine.

Urmărește interviul integral în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni