Mihai Trăistariu, despre HIT-urile care l-au făcut celebru

Mihai Trăistariu a fost prezent în show-ul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre HIT-urile care l-au făcut celebru. Iată declarațiile!

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Acesta a reușit să câștige simpatia publicului în anii 2000, atunci când Costi Ioniță l-a descoperit la Festivalul de la Mamaia. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, el a vorbit despre acea perioadă glorioasă din viața lui.

„Aceste hit-uri mi-au schimbat viața. În anul 2000, melodia „La mare, la soare” a fost hit-ul verii și hit-ul anului. „Valahia” era Noi ne-am lansat în anul 1999, cu melodia „Banii și fetele”. Anul următor a venit și „Banana””, a declarat el.



Acesta a fost descoperit de Costi Ioniță, care l-a sfătuit să formeze o trupă pentru a ajunge în top-uri. 

„Eu nu mă așteptam ca hit-ul să aibă succes. Eram un veteran al festivalurilor, mergeam la concursuri pe atunci. Costi Ioniță, pe care l-ați avut recent în emisiune, m-a descoperit, m-a văzut la festivalul de la Mamaia. Mi-a zis să facem o trupă să-i spargem pe cei de la „3 Sud Est” și „Genius”. El m-a convins”, a mai spus el.

VEZI MAI MULTE ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni