Mihai Trăistariu, despre HIT-urile care l-au făcut celebru

25 Iulie 2022, 17:33

Autor: Lorena Martin

Mihai Trăistariu a fost prezent în show-ul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre HIT-urile care l-au făcut celebru. Iată declarațiile!

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Acesta a reușit să câștige simpatia publicului în anii 2000, atunci când Costi Ioniță l-a descoperit la Festivalul de la Mamaia. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, el a vorbit despre acea perioadă glorioasă din viața lui.

„Aceste hit-uri mi-au schimbat viața. În anul 2000, melodia „La mare, la soare” a fost hit-ul verii și hit-ul anului. „Valahia” era Noi ne-am lansat în anul 1999, cu melodia „Banii și fetele”. Anul următor a venit și „Banana””, a declarat el.

Acesta a fost descoperit de Costi Ioniță, care l-a sfătuit să formeze o trupă pentru a ajunge în top-uri. 

„Eu nu mă așteptam ca hit-ul să aibă succes. Eram un veteran al festivalurilor, mergeam la concursuri pe atunci. Costi Ioniță, pe care l-ați avut recent în emisiune, m-a descoperit, m-a văzut la festivalul de la Mamaia. Mi-a zis să facem o trupă să-i spargem pe cei de la „3 Sud Est” și „Genius”. El m-a convins”, a mai spus el.

VEZI MAI MULTE ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies