• PRO TV
  • Mira, la un pas de tragedie în propria casă. „Puteam să mor intoxicată”

Mira, la un pas de tragedie în propria casă. „Puteam să mor intoxicată”

Mira, la un pas de tragedie în propria casă. „Puteam să mor intoxicată”

Mira a fost la un pas de tragedie, după ce a făcut greșeală care o putea costa viața. 

De când s-a mutat în casă nouă, Mira a avut parte de mai multe experiențe neplăcute, iar ultima dintre ele o putea costa viața. 

Într-un filmuleț pe TikTok, Mira a povestit ce i s-a întâmplat, în timp ce dormea. „Dacă vă povestesc ce am mai pățit și aseară o să-mi spuneți clar că trebuie să mă mut că nu am ce să fac cu casa asta. La ora 6 dimineața, mă trezesc cu fum în cameră. Eu auzisem între timp niște sunete, dar am crezut că sunt paranoică. Decid să cobor pentru că era clar că se întâmplă ceva grav, puteam să mor intoxicată. Am dat drumul la geamuri, am aerisit, dar era fum de îl tăiai cu cuțitul. Funinginea a ajuns până la mansardă”.

Totul ar fi pornit de la o lumânare pe care a uitat-o aprinsă. „Toată treaba este că am avut un ornament de Crăciun cu o lumânare și ornamentul acela avea brad, care între timp s-a ofilit. Am aprins lumânarea aseară și probabil că flacăra era foarte mică și am omis-o. M-am pus la somn și la 6 dimineața m-am trezit cu fum în cameră și când am ajuns era arsă complet. Au rămas niște urme de arsură pe masă, dar putea fi ceva foarte grav. Am funingine peste tot. Aveți mare grijă la lumânări!”, a mai adăugat artista. 

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni