• PRO TV
  • Mirabela Dauer: Pe Nanu nu l-am mai vazut de cand a terminat liceul

Mirabela Dauer: Pe Nanu nu l-am mai vazut de cand a terminat liceul

Mirabela Dauer: Pe Nanu nu l-am mai vazut de cand a terminat liceul

Cantareata Mirabela Dauer a acordat un interviu pentru \"Happy Hour\", in care a vorbit despre fiul ei, Nanu.

Mirabela Dauer a hotarat sa spuna lucrurilor pe nume, pana la capat, fara menajamente si ocolisuri, in povestea legata: “El nu mi-a fost furat, copilul. El mi-a fost luat, cu buna stiinta, de niste indivizi cu relatii! El avand relatii, lucrand atunci la televiziune, mi-a fost luat cu minciuna! Pentru ca mama poate fi si ultima otreapa de pe strada, de la centura, si nu exista niciunde pe lumea asta sa i se ia copilul. Ba mai mult, ca eu nici nu eram asa ceva!”, a spus Mirabela.

Ea sustine ca a incercat din rasputeri sa gaseasca drumul catre fiul ei dar ca mereu avea in fata o bariera peste care nu putea trece: Gigi Popovici.

Aceasta este femeia care i-a crescut copilul, iar despre mama adoptiva a lui Nanu, Mirabela a spus: “Pai daca si-a dorit atat de tare un copil pe care nu l-a avut, e normal! Este posesiva, e frustrata! Un om care nu are posibilitatea sa aiba un copil al ei, nascut din carnea ei, din sangele ei, din… eu cred ca implinirea unei femei este prin a da nastere unui copil! Asta e, implinirea unei femei este nasterea unui copil. Si daca ea nu a avut o asemenea implinire, nu ti se pare ca e frustrata?”

Cand a venit vorba despre educatia fiului ei, cantareata a declarat: “La mine nu ar fi avut libertatea pe care a avut-o acolo, acasa, sa faci ce vrei. Ce educatie i-a dat? Care e educatia care i-a dat-o? Sa lipseasca, sa aiba peste 50, 60, sute de absente la facultate? Care e educatia care i-a dat-o? Ce este el, este om de afaceri, are doua trei facultati, unde este el, sa-mi spuna unde este, care e educatia care i-a dat-o, unde e? Ce face el? A terminat romano-americana, iti spun eu! Cu greu a terminat-o! Cu greu a terminat acea facultate! Ca eu stiu tot, absolut! Orice pas care l-a facut il stiu!”

In cele din urma Mirabela Dauer s-a resemnat in durere.  Poate accepta ca l-a pierdut pe Nanu atunci cand baiatul era mic, dar nu intelege de ce a trebuit sa-l piarda din nou si ca adult.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni