• PRO TV
  • Miss Argentina și Miss Puerto Rico s-au căsătorit. Cele două tinere s-au cunoscut la un concurs de frumusețe

Miss Argentina și Miss Puerto Rico s-au căsătorit. Cele două tinere s-au cunoscut la un concurs de frumusețe

Miss Argentina și Miss Puerto Rico s-au căsătorit. Cele două tinere s-au cunoscut la un concurs de frumusețe

Mariana Varela și Fabiola Valentin s-au căsătorit, după aproximativ doi ani de relație. Miss Argentina și Miss Puerto Rico au împărtășit vestea cea mare pe rețelele de socializare, prin intermediul unui videoclip, scrie hola.com. 

Mariana și Fabiola s-au cunoscut la concursul de frumusețe Miss Grand International 2020 și de atunci s-au împrietenit. Relația lor s-a transformat în una de dragoste, iar pe 28 octombrie cele două tinere s-au căsătorit. Dovadă este un videoclip postat pe conturile lor de socializare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fabiola Valentín ???? (@fabiolavalentinpr)

„Chiar dacă am păstrat discreția în legătură cu relația noastră până acum, astăzi ne bucurăm să împărtășim vestea cu toată lumea”, au notat tinerele.

Videoclipul conține imagini de la începutul relației lor, inclusiv excursii în care au fost împreună, filmări pe plajă și cererea în căsătorie. Apoi le vedem îmbrăcate în alb, la Biroul de Căsătorii din San Juan, Puerto Rico.

Mariana este model și a reprezentat Argentina la Miss Universe din 2019. De asemenea, ea a ajuns în top 10 la Miss Grand International 2020. 


Fabiola s-a aflat și ea printre primele 10 concurente care au ajuns în finala concursului Miss Grand International 2020. Ea lucrează cu mai multe agenții de modeling, inclusiv cu unele din Miami.


Sursă foto: Instagram/ fabiolavalentinpr, marianajvarela

Vezi și: Share în bucate cu Miss Wellington - Risotto Milanese



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni