• PRO TV
  • Moment ”de Hollywood” la Masterchef: ”Burgerul meu este ca și filmele mele, de Oscar”

Moment ”de Hollywood” la Masterchef: ”Burgerul meu este ca și filmele mele, de Oscar”

Moment ”de Hollywood” la Masterchef: ”Burgerul meu este ca și filmele mele, de Oscar”

Marți seară, la audițiile pentru șorțul Masterchef, a venit o româncă din Louisiana, care a încercat să cucerească jurații cu un burger supradimensionat.

Mihaela (45 de ani) se recomandă regizoare de film, pictoriță, poetă și bucătăreasă. Deși trăiește în Statele Unite, aceasta își vizitează periodic mama acasă, în România. 

Mihaela spune că a învățat să gătească de la socrul ei, iar special pentru emisiunea ”Masterchef”, a învățat să prepare 24 de meniuri într-o jumătate de oră. ”Așa este cerința în America”.

În calitate de regizoare, Mihaela afirmă că a semnat peste 400 de documentare și filme de scurt-metraj și chiar le-a mărturisit juraților Joseph Hadad, Cosmin Tudoran și Silviu Chelaru că a fost nominalizată la Oscar. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MasterChef Romania (@masterchefro) on

De altfel, despre rețeta cu care s-a prezentat la Masterchef - burger Jumbo în stil Louisiana, cu salată verde și cartofi wedges - a spus: ”Burgerul meu este ca și filmele mele, de Oscar”.

Din păcate, impresionantul burger nu a convins juriul Masterchef, Hadad apreciind că este prea uscat și cu prea multă grăsime. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni