• PRO TV
  • Natalia Duminică, regina belly dance-ului, show incendiar în platoul La Măruță

Natalia Duminică, regina belly dance-ului, show incendiar în platoul La Măruță

Natalia Duminica, concurenta care a cucerit juriul de la ”Românii au talent” cu dansurile sale orientale a fost invitată astăzi în emisiunea La Măruță. Ea a povestit despre proiectele sale, după care a încins atmosfera cu un dans plin de senzualitate. 

Natalia spune că pandemia nu i-a afectat prea mult activitatea: 

”Am fost puțin mai norocoasă. Eu în perioada aceasta am fost în New York, așa că nu prea am simțit. Eu am avut spectacole acolo. Am fost în calitate de coregraf invitat la un musical show, în zona de Broadway. Prietenii mei din Rusia lucrează la o producție și m-au chemat să-i ajut cu coregrafia”. 

Natalia a făcut o demonstracție spectaculoasă de belly dance în platoul emisiunii. La un moment dat, tânăra s-a aplecat până la podea, spre surprinderea lui Cătălin Măruță: 

”Vreau să-ți dau un pahar cu apă. Nu de alta, da când te-ai întins pe aici, pe jos, am crezut că ți s-a făcut rău, că ai avut vreo cădere de calciu”, a spus prezentatorul. 

În vârstă de 31 de ani, Natalia este cunoscută ca Regina Belly Dance în Republica Moldova. Ea a participat la Românii au talent în 2011, împreună cu mama sa, apoi în 2018, când a fost propusă de jurați pentru premiul de originalitate.

„Îţi pot confirma că după opt sezoane de „Românii au talent”, în care am văzut multe momente de acest gen, tu rămâi în continuare singurul meu reper”, îi spunea Andi Moisescu la preselecții.


Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni