• Emisiuni
  • La Măruță
  • Nicole Cherry, noi dezvăluiri la două luni de la nașterea Anastasiei: "E grea perioada de mămică"

Nicole Cherry, noi dezvăluiri la două luni de la nașterea Anastasiei: "E grea perioada de mămică"

Ediția de azi La Măruță a început într-un mod adorabil, cu Nicole Cherry, care a povestit alături de Cătălin pe Skype cum este viața de mămică.

Vedeta a dezvăluit cu sinceritate că provocările abia acum încep să apară. “Mi-aduc aminte că după ce am născut am primit de la Andra (cântăreața) un mesaj în care îmi ura să am parte de nopți fără colici. Ei bine, fetița mea a început să aibă colici și, iată, au început și nopțile noastre agitate”, a povestit Nicole Cherry. 

Apoi, vedeta a făcut o glumă spunând că plânsul fetiței și nopțile nedormite au făcut-o să–și aducă aminte de nopțile albe cu petreceri: "Ce să mai zic! Suntem la club aproape în fiecare seară".

Cu toate acestea, cântăreața în vârstă de 23 de ani se bucură de sprijinul familiei: “Am mult noroc cu mama mea pentru că are foarte multă grijă de micuță. Acum sunt la mătușa mea, la salon, și îmi fac manichiura. Și uite! Fetița mea e cu mama. Ce vreau să mai spun este că anul acesta vor veni foarte multe suprize muzicale din partea mea. Și mă bucur că voi avea parte de mult sprijin din partea familiei. Mai vreau să vă spun că Anastasia este singurul copil luat în brațe de tatăl meu, lui fiindu-i în general teamă de bebeluși. Nici măcar pe Amira, pe nepoata mea nu a luat-o în brațe. Pe Anastasia a luat-o din prima pentru că nu avea încotro!”, a mai povestit amuzată cântăreața.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune/ Facebook Nicole Cherry

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni