• Emisiuni
  • La Măruță
  • Niko Delinescu, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu: "Noi am stat cinci ani împreună când Cătălin era un băiat cuminte"

Niko Delinescu, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu: "Noi am stat cinci ani împreună când Cătălin era un băiat cuminte"

Niko Delinescu e considerată una dintre cele mai sexy interprete de muzică populară și este mama copilului lui Cătălin Cazacu.  

"La Măruță", Niko și-a deschis sufletul și a povestit cum l-a cunoscut pe Cătălin Cazacu la un an de zile de când a murit primul ei soț.

Niko Delinescu: "Cătălin Cazacu m-a cerut de soție, dar eu nu mai eram pregătită, după ce am pierdut primul soț nu am mai putut face acest pas. (...) Andrei are 11 ani și este pasionat de motociclism. Am amânat acest moment, am încercat toate sporturile, dar când s-a urcat prima dată pe motor s-a îndrăgostit și s-a îndrăgostit și motorul de el.(...) Deocamdată Andrei nu stă cu tatăl său, dar când va mai crește, probabil o să stea cu el. (...) Deocamdată nu mi-am refăcut viața, a treia oară nu am mai încercat, deși cine știe. (...) Noi am stat cinci ani împreună când Cătălin era un băiat cuminte." 



Cătălin Cazacu este campion la motociclism, dar este cunoscut în showbiz și pentru succesul pe care îl are în rândul reprezentantelor sexului frumos.

Vedeți mai multe în interviul atașat acestui material

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni