• Emisiuni
  • La Măruță
  • Nina Rus a primit în direct inelul de logodnă: “Gabi, te omor! De ce nu mi-ai spus?”

Nina Rus a primit în direct inelul de logodnă: “Gabi, te omor! De ce nu mi-ai spus?”

Nina Rus l-a cunoscut pe Gabi când avea doar 15 ani. Cei doi sunt căsătoriți de 25 de ani, dar ea nu a primit niciodată inelul de logodnă. Dar ce să vezi? Astăzi la Măruță, Nina a avut parte de o surpriză uriașă!

Cei doi au fost împreună în platoul emisiunii și au vorbit deschis despre dragostea lor, dar și despre afacerea pentru care speră să primească un milion de euro de la investitorii emisiunii Imperiului Leilor. 

Nu ne supărăm dacă ei nu vor vrea să investească în noi. Rămânem prieteni oricum”.

Apoi, după ce au discutat despre experiența lor la Imperiul Leilor, Gabi a ținut să îi ofere în direct inelul de logodnă. Mai în gumă sau mai în serios, Nina nu a ezitat să spună surprinsă: “Te omor! De ce nu mi-ai spus? Eu vreu să știu tot ce se întâmplă la mine în ogradă!

Apoi, Gabi a continuat să mărturisească: „Pe 23 ianuarie nu am putut ieși afară pentru că am avut Covid. Ce să zic, Doamne-Doamne a ținut cu buzunarul meu. Așa că acuma a venit momentul! Dragă Nina, viața asta mi-a oferit foarte multe bucurii, dar cea mai mare a fost ca te-am întâlnit pe tine. Esti o mamă extraodinară. Ești iubirea vieții mele, te iubesc, Nina! Primește inelul acesta de logodnă”, a mărturisit extrem de emoționat Gabi. 

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu, revin cu investiții surprinzătoare săptămâna aceasta, miercuri, de la ora 21:30, la PRO TV. Show-ul Imperiul Leilor este disponibil cu o zi înainte, EXCLUSIV, pe VOYO. 

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni