• PRO TV
  • O asistentă a dezvăluit ce spun oamenii cel mai des înainte de moarte

O asistentă a dezvăluit ce spun oamenii cel mai des înainte de moarte

O asistentă a dezvăluit ce spun oamenii cel mai des înainte de moarte

O asistentă pe nume Julie a devenit populară pe TikTok, datorită clipurilor în care vorbește despre semnele pe care le au oamenii în preajma morții, dar și care sunt ultimele cuvinte ale acestora. 

Femeia, care lucrează de 14 ani într-un centru de îngrijire paliativă, postează des filmulețe în care răspunde la cele mai arzătoare întrebări despre moarte.  

“Ce se întâmplă când murim?”, “Ce spun oamenii înainte de moarte?”, “De ce ni se schimbă respirația în ultimele momente de viață?”, sunt doar câteva dintre întrebările la care Julie a încercat să ofere un răspuns bazat pe experiența acumulată de-a lungul anilor. 

Asistenta, care are aproape jumătate de milion de urmăritori pe TikTok, încearcă să le ofere o alinare celor care au pierdut o persoană dragă și totodată vrea să-i pregătească pe cei care urmează să treacă printr-o experiență dureroasă. 

Julie spune că majoritatea pacienților ei au viziuni cu persoane dragi, pe care le-au pierdut de-a lungul vieții. Ea e de părere că “aparițiile” lor le oferă celor aflați în pragul morții un sentiment de pace: “Ar părea că le spun că vin acasă! Asta îi liniștește”.

“De obicei, cei mai mulți dintre pacienții mei rostesc cuvintele “Te iubesc”, înainte să moară, sau își strigă mama sau tatăl, care sunt deja morți”, a mai spus Julie. 

Clipurile postate de Julie au milioane de vizualizări, iar internauții îi lasă numeroase comentarii. 

@hospicenursejulie

Reply to @birdsthewordchicktok ##hospicenursejulie ##nurse ##nursesoftiktok ##learnontiktok

♬ original sound - ???? Hospice nurse Julie ????

“Am experimentat asta cu tatăl meu vitreg. A spus: Bună, mamă! ... și apoi a murit”, “Bunica mea s-a ridicat, a făcut baie, s-a îmbrăcat și apoi a spus: >”, au scris câțiva urmăritori. 

Într-un alt video, asistenta explică urmăritorilor că schimbările de respirație, modificări ale colorațieii pielii sau apariția febrei sunt normale când persoana dragă moare din cauze naturale.  

Fotografii: TikTok

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni