• PRO TV
  • O prezentatoare din Columbia a leșinat în direct. Momentul șocant în care s-a întâmplat totul

O prezentatoare din Columbia a leșinat în direct. Momentul șocant în care s-a întâmplat totul

O prezentatoare din Columbia a leșinat în direct. Momentul șocant în care s-a întâmplat totul

O prezentatoare din Columbia s-a prăbușit în direct, în timpul emisiunii Lo Sé Todo, iar momentul șocant a fost surprins de camerele de luat vederi.

Potrivit DailyMail, o prezentatoare TV pe nume Elianis Garrido a leșinat în timpul unei emisiuni live, după ce a prezentat semne că nu se simțea bine. Conform imaginilor surprinse din timpul incidentului șocant, femeia de 35 de ani s-a simțit rău, și-a dus mâinile la față, după care a încercat să iasă din platou, însă fără succes, prăbușindu-se pe podea la câteva secunde după.

În ajutorul prezentoarei au sărit toți colegii de platou, care au cerut o pauză publicitară și au chemat ambulanța. După ce a fost transportată la centrul medical, colegul ei de platou, Ariel Osorio, le-a transmis telespectatorilor că Elianis a avut probleme respiratorii, dar că este bine. Acest mesaj a fost adresat în special mamei prezentoarei, care urmărește zilnic emisiunea în care apare fiica să.

"Totul este în regulă, Eli este bine. Ea termină niște protocoale de securitate și este bine, nu-ți face griji. Te va suna în curând, îți vom spune ce se întâmplă cu Eli", i-a transmis acesta  mamei prezentatoarei.

Între timp, prezentatoarea TV María Fernanda Romero a susținut că Elianis se simțea rău de câteva zile din cauza schimbărilor climatice. María a adăugat că a suferit de o tuse puternică înainte de a leșina.

Potrivit presei locale, prezentatoarea se recuperează bine. Elianis nu a vorbit încă în mod public despre incident.

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni