• PRO TV
  • O simpla ecuatie de matematica a luat cu asalt internetul. Raspunsul unui muncitor este GENIAL

O simpla ecuatie de matematica a luat cu asalt internetul. Raspunsul unui muncitor este GENIAL

O simpla ecuatie de matematica a luat cu asalt internetul. Raspunsul unui muncitor este GENIAL

Un muncitor care a stat trei minute pe ganduri ca sa raspunda la o problema simpla de matematica de clasa I s-a transformat in senzatia internetului dupa ce colegii l-au filmat in timp ce incerca sa gaseasca raspunsul.

Kearon Thomas a fost luat prin surprindere de colegii sai cand i-au adresat aceasta intrebare de matematica. In clipul de mai jos, colegii l-au intrebat pe Kearon: ""Cand aveam 6 ani, sora mea avea jumatatea varstei meel. Acum am 70 de ani, cati ani are ea acum?" 

Barbatul a stat pe ganduri cateva minute iar mai apoi a raspuns: "Ei bine, are 35, nu-i asa?". In materialul video se vede cum cel care filma rade de raspunsul muncitorului si se vede cum barbatul mai sta inca doua minute pe ganduri pentru a oferi solutia corecta. Pe langa 35, Kearon a mai oferit ca variante si 38 sau 32. 

Muncitorul nu a putut intelege inca de la inceput ca sora este de fapt cu trei ani mai mica decat fratele si ca de fapt ea are 67 de ani daca el are 70. 

Internautii au fost fascinati de timpul de gandire al lui Kearon. Acestia nu au putut intelege cum de s-a gandit atat de mult si nici macar nu a dat raspunsul corect.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni