• PRO TV
  • Oana Ionita si iubitul ei, la "Happy Hour": "O sa facem nunta in vara"

Oana Ionita si iubitul ei, la "Happy Hour": "O sa facem nunta in vara"

Oana Ionita si iubitul ei, la "Happy Hour": "O sa facem nunta in vara"

Ocupanta locului al treilea la "Dansez pentru tine" a trecut prin momente grele in viata amoroasa. Si-a dorit sa intemeieze o familie alaturi de tatal fetitei ei, Isabel, insa nu a fost sa fie. Acum, insa, crede cu tarie ca si-a gasit sufletul-pereche si vrea sa se casatoreasca.



"N-a fost usor, depresii avem tot timpul, dupa ce am nascut-o pe Isabel am trecut printr-o depresie, se numeste depresia post-natala, din cauza stresului, nesomnului, nu ai timp de tine. A contat si faptul ca nu eram in tara, nu aveam prieteni alaturi de mine, ma simteam singura. Am decis sa fac o schimbare, am venit in tara si m-am reapropiat de viata mea de dinainte. A fost greu, dar a fost o experienta, am trecut prin ea si ma bucur ca sunt bine acum",
spune ea.

"Cand te linistesti si stai departe de ochii presei, stai in casa sa gatesti, m-am simtit izolata. Amandoi ne-am decis ca pentru binele nostru, pentru binele fetitei trebuie sa ne continuam viata separat"
, a mai marturisit Oana Ionita despre relatia esuata cu tatal copilului ei.

Se pare, insa, ca soarele a rasarit in sfarsit si pe strada fostei concurente de la "Dansez pentru tine". A primit inelul de logodna de la iubitul ei si intentioneaza sa se marite anul acesta.

"Am crezut si cred in iubire si in suflete-pereche, dar cand vezi cati oameni din jurul tau divorteaza, incepi sa te intrebi daca o hartie poate sa tina impreuna doua persoane. Acum, cu Florin, am ajuns pentru prima oara in viata mea sa-mi doresc sa ma marit. Stiu ca va fi magic. Iar Isabel, fetita mea de doi anisori, va fi cu siguranta domnisoara de onoare", a declarat ea.

"Sunt fericita, iubesc. El este o persoana care vrea sa stea departe de presa. Il iubesc si sper sa-mi petrec toata viata cu el", afirma in urma cu cateva luni Oana.



"Inelul l-am primit de la Mos Craciun Florin. Am cautat ceva timp un inel care sa imi placa foarte mult, pentru ca sunt destul de pretentioasa. Si acest inel este pretentios, pentru ca, fiind cu perla, trebuie sa ma feresc de lamaie, de otet, deci nu trebuie sa gatesc", a spus Oana in emisiunea "Povestiri de noapte".

Fetita dansatoarei, Isabel, s-a atasat de noul iubit al mamai sale si ii spune deja "tata" lui Florin Budnaru, tenor la Teatrul de Operta Ion Dacian din Bucuresti.



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni