Oana Lis, diagnosticată cu cancer! Cum se simte soția fostului edil al Capitalei: „Am zis să îmi fac analizele”

27 Martie 2023, 18:04

Citeste mai mult despre: Oana Lis, Viorel Lis,

Soția lui Viorel Lis suferă în tăcere! Vedeta a fost diagnosticată cu cancer de piele și a trecut deja printr-o intervenție, dar fără să dea nimănui de veste

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, Oana Lis a dezvăluit că în urmă cu aproape o lună a fost diagnosticată cu o formă de cancer de piele. Deși nu avea simptome, vedeta a decis să își facă o serie de analize, știind că perioada stresantă prin care a trecut i-ar fi putut afecta organismul.

„Doar persoanele apropiate au știut. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Practic nu aveam niciun simptom. Am zis să îmi fac si eu analizele și am luat-o așa de la ginecolog, dermatolog. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele”, a spus Oana Lis.

Oana Lis a povestit că, în urmă cu aproape doi ani, s-a trezit cu o pată pe corp, doar că nu i-a dat foarte multă importanță, tratând-o în mod normal, cu diferite creme. S-a mărit între timp și abia atunci a decis să se ducă la spital, iar vestea pe care a primit-o i-a dat lumea peste cap.

„Aveam o pată de doi ani. Am mai fost la control cu ea și am văzut că s-a mărit, deși m-am dat cu creme. Ea nu a dipărut, dar într-un fel mă și obișnuisem cu ea, eu fiind cu pielea albă, cu pistrui. Mi s-a părut ceva ciudat și am mers la spital și mi s-a spus că este carcinom și că este periculos. Este un carcinom malign.

Am vorbit doar cu câteva persoane. Atunci când am o problemă mă concentrez foarte mult pe soluții.”, a mai spus soția fostului edil al Capitalei.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies