Oana Lis, mărturisiri cutremurătoare despre experiența Covid-19: "Viorel deja își aranjase locul de veci"

23 Noiembrie 2021, 17:29

Citeste mai mult despre: Oana Lis, coronavirus, La Maruta, Viorel Lis,
Autor: Cristina Tapu

Oana și Viorel Lis pot răsufla ușurați după ce au trecut prin momente dificile din cauza noului coronavirus. Ambii s-au vindecat și au fost externați, iar Oana a intrat în direct în cadrul emsiunii lui Cătălin Măruță pentru a povesti despre momentele complicate pe care le-au depășit. 

Oana Lis a fost contactată de către echipa La Măruță și a povestti despre momentele de cumpămă prin care a trecut atât ea, cât și soțul ei, din cauza infectării cu noul coronavirus. Oana a dezăluit că ambii se află acasă și sunt în proces de recuperare. 

„Suntem acasă, e incredibil! Sincer, în momentul acesta, Viorel Lis nu poate să apară pentru că doarme. Vreau să îl las să se recupereze, dar este o minune Dumnezeiască că am trecut peste pragul critic și am ajuns acasă. Viorel are 78 de ani acum, boala începuse să-i mănânce din plămâni, așa cum zice Viorel. A avut pneumonie interstițială, medie am avut amândoi. Acum lumea mă întreabă pe mine ce tratament am luat. Dar nu există un tratament minune, tratamentul meu și al lui Viorel a fost diferit. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Matei Balș.”, a spus vedeta în direct la Pro TV.

Oana a mărturisit că și-a făcut extrem de multe griji pentru Viorel, ținând cont că el sueră și de alte boli care i-ar fi putut încetini vindecarea sau crea alte probleme. 

„Măruță, a fost o experiență extraordinar de grea pentru mine, îmi dau și lacrimile, îmi făceam griji pentru mine, dar când iubești pe cineva își faci griji și pentru celălalt. Fiecare zi a fost diferită, simptomele au fost diferite de la fiecare zi, Viorel deja își aranjase locul de veci pentru că nu știa dacă va trece peste perioada asta, dar uite Dumnezeu ne-a ajutat și poate că și rugăciunile oamenilor care mi-au scris.”, a mai povestit Oana,
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies