• Emisiuni
  • La Măruță
  • Octavian Strunilă, spui tot sau îți ia gura foc? Cum s-a descurcat actorul la provocarea lui Măruță

Octavian Strunilă, spui tot sau îți ia gura foc? Cum s-a descurcat actorul la provocarea lui Măruță

Octavian Strunilă, unul dintre cei mai cunoscuți actori și regizori din România, a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a participa la celebra rubrică a emisiunii „Spui tot sau îți ia gura foc”. 

“Am zis că dacă tot vorbesc despre absolut orice, să vin și la emisiunea asta”, a declarat actorul înainte de citi prima întrebare.

Strunilă, care este și scenarist și producător, a răspuns fără menajamente la toate întrebările lui Cătălin Măruță. 

Atunci când a fost întrebat pe cine ar alege ca parteneră pentru o scenă fierbinte, Octavian Strunilă a nominalizat-o pe Anca Dumitra. 

“Ne cunoaștem de atâta vreme și nu ar fi o problemă. Anca Dumitra. Pentru că e o actriță profesionistă. Ar ieși scena perfect și faptul că ne cunoaștem de atâta vreme ar face filmarea mai ușoară”, a explicat Octavian Strunilă. 

Actorul a numit o actriță din România cu care ar accepta să aibă o aventură amoroasă dacă ar fi sigur că nu s-ar afla niciodată. 

“Monica Bîrlădeanu și Inna sunt atât de frumoase și de speciale încât e normal. Adică dacă Oana n-ar fi, dacă nu ar exista, ar trebui să se întâmple. Dacă nu ar exista soția mea, bineînțeles”, a adăugat actorul. 

Octavian a fost provocat să întocmească un top 3 al celor mai netalentați actori cunoscuți din România. 

“Eu vorbesc acum despre ce se vede în showbiz. Matei Dima, adică Bromania, Drăghia și o să spun și Smiley. Îți spun și de ce. Am și argumente. Bromania este un producător atât de bun și cred că este singurul din România care s-a prins că businessul ăsta poate să facă bani. El a venit din America cu chestia asta, cu businessul, dar a venit din păcate și cu actoria aia învățată acolo. Face niște lucruri care nu au legătură cu meseria asta așa cum trebuie să fie ea. Vladimir Drăghia, pentru că am și auzit niște lucruri. Adică am auzit că repetă undeva și le zice actorilor în timpul spectacoleleor: >. (…) Și din ce l-am văzut prin seriale, mi se pare că trebuie să ia niște lecții înainte să facă lucrurile astea”, a declarat Strunilă. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni