• PRO TV
  • (P) 7 Idei de cadouri de Crăciun inspirate pentru iubitul tău

(P) 7 Idei de cadouri de Crăciun inspirate pentru iubitul tău

(P) 7 Idei de cadouri de Crăciun inspirate pentru iubitul tău

Indiferent dacă este primul Crăciun petrecut împreună în calitate de iubit și iubită sau împodobirea bradului în doi, an de an, s-a transformat deja pentru voi într-un obicei, în acest articol ți-am pregătit o listă cu 10 cadouri inspirate pe care să le oferi anul acesta de sărbători partenerului tău.

1 Un parfum de calitate

Bărbații nu se dau în vânt după produse de îngrijire personală, dar un parfum bun apreciază orice mascul feroce, mai ales dacă știe că tu, ca iubita lui, pur și simplu înnebunești după aroma lui.

2 Un dispozitiv electronic

Majoritatea bărbaților adoră dispozitivele electronice, indiferent dacă este vorba de cea mai nouă consolă, sau o simplă pereche de căști, cu condiția să fie cât mai high tech! Și asta este bine pentru că la capitolul tehnologie ai mii de alternative de cadou pentru orice buzunar. Iar dacă nu știi sigur ce are deja și ce îi lipsește, optează pentru un dispozitiv electronic de care cu siguranță se va bucura, ca de exemplu o boxă portabilă, chiar dacă este deja regele tehnologiei și nimic nou nu îi scapă din vedere!

3 Un abonament la sală

Tuturor bărbaților le place să-și demonstreze masculinitatea prin forța fizică. Acest comportament ține de instinctul masculin, iar noi femeile ar trebui să-l încurajăm deoarece, trebuie să recunoaștem, ne place să avem alături de noi bărbați care se simt și arată minunat în propria piele. De aceea, dacă nu ai alte idei de cadouri care știi că l-ar încânta cu adevărat, oferă-i un abonament la sala de forță și încurajează-l să se autoperfecționeze!

4 Cursuri de specializare

L-ai auzit de multe ori spunând că i-ar plăcea să învețe să cânte la chitară, să facă tranzacții cu acțiuni, să gătească sau orice altceva asemănător? Ce spui dacă i-ai face cadou un curs de specializare în domeniul preferat de el? Pe termen lung, o abilitate practică în plus nu strică niciodată, mai ales în contextul societății actuale. De aceea, dacă soarta decide să fiți mereu împreună, cadoul tău de acum se poate transforma într-o investiție pe termen lung în finanțele familiei.

5 Lenjerie intimă… feminină

Cine a spus că nu te poți bucura și tu de cadoul de Crăciun pentru iubitul tău, anul acesta? Decât să-i cumperi lui piese vestimentare de care nu ești convinsă că se va bucura, mai bine alege pentru tine un neglijeu deosebit sau acea rochiță de casă făcută numai din dantelă pe care când o îmbraci, sigur nu se va mai sătura să te admire.

6 Suplimente alimentare

Când vine vorba de sănătate și vitalitate, mulți bărbați preferă calea cea mai simplă! Dietele vegane, rutina sănătoasă, abstinența de la alcool sau cafeină, precum și ritualurile de îngrijire nu sunt chiar pentru ei și atunci, dacă au la îndemână alternative mai practice, le preferă pe acelea. De aceea, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru ca iubitul tău să-și recapete vitalitatea și să se simtă complet revitalizat, îi poți oferi cadou un supliment alimentar 100% natural din gama Tianli, disponibil în magazinul online Tianli. Compusă din produse foarte eficiente și cu multiple beneficii pentru organismul masculin, revoluționara gamă Tianli este un exeplu perfect de cadou inspirat ce poate fi oferit indiferent de ocazie.

7 Un portofel personalizat

Când vine vorba de articole din piele, România este raiul oricărui iubitor al acestui prețios material din industria modei. De aceea, dacă vrei să oferi iubitului tău un accesoriu personalizat, cu siguranță nu-ți va fi foarte greu să găsești un artizan sau o firmă specializată care să te ajute în acest sens.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni