• PRO TV
  • (P) Adidasi sport pentru copii: cum să îi alegi

(P) Adidasi sport pentru copii: cum să îi alegi

(P) Adidasi sport pentru copii: cum să îi alegi

Adidașii de educație fizică trebuie aleși cu mare atenție întotdeauna. Dar la ce să acordați atenție atunci când alegeți – model, culoare sau poate marcă? Permiteți-mi să vă împărtășesc câteva indicații!

Antrenorii pentru copii ar trebui să îndeplinească un criteriu esențial – trebuie să fie confortabili. Dar nu este singurul parametru de luat în considerare atunci când cumpărați adidași pentru scoală.

Adidași pentru copii: cele mai importante 5 caracteristici

Atunci când alegeți adidașii pentru educație fizică, amintiți-vă că aceștia trebuie să asigure siguranța copilului dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, uitați-vă la câteva caracteristici esențiale:

Ar trebui să fie plat, antiderapant și rezistent la uzură și suficient de flexibil pentru a nu împiedica mișcările piciorului. Unele școli cer încălțăminte PE cu talpă transparentă. Acest lucru se datorează standardelor de igienă respectate de aceste unități – tălpile întunecate deseori murdăresc podeaua sălii de sport. Așadar, nu uita să verifici regulile aplicate în școala în care merge micuțul tău.

Material

Cei mai buni adidași baieti sport sunt fabricați din materiale textile ușoare, respirabile și de înaltă calitate. Pentru a asigura o ventilație continuă a piciorului, este indicat să optați pentru modele cu „plasă”. Culoarea țesăturii este un alt factor demn de remarcat. Amintiți-vă că pantofii albi sau bej se murdăresc ușor, mai ales în timpul sportului.

Flexibitate și Elasticitate

Interiorul adidasului trebuie să fie flexibil și elastic și să aibă, de asemenea, trei funcții de bază - amortizarea mișcărilor piciorului, asigurarea circulației adecvate a aerului și absorbția umidității.

Tip de inchidere

Sireturi sau arici? Aceasta este o întrebare bună! Adidașii pentru copii cu arici au multe avantaje. Nu numai că sunt ușor de purtat, dar sunt și mai siguri. La acest tip de adidași riscul de împiedicare din cauza sireturilor desfăcute este nul. Preferi modelul cu șireturi? Atunci să știi că calitatea șiretului este importantă. Cele mai bune sunt cele din poliester, sunt mai rezistente la rupere.

Pantofii sport pentru copii nu trebuie să strângă, trebuie să permită degetelor să se miște liber. În ceea ce privește călcâiul, acesta ar trebui să fie relativ rigid și înalt pentru a menține piciorul stabil.

Adidași simpli sau de marcă? Luați o decizie în cunoștință de cauză!

Adidașii simpli, chiar dacă costă mai puțin, sunt cu siguranță o alegere mai proastă. De ce? Nu țin bine piciorul și nu protejează glezna de eventuale lovituri. Deși pot funcționa în timpul exercițiilor ușoare (salt sau sărituri), nu sunt potriviți pentru alergare sau jocuri de echipă.

Adidașii de marcă costă puțin mai mult.Adidașii de sport alesi corespunzator vor putea fi folositi mai mult de un semestru, iar in plus vor asigura confortul si siguranta copilului dumneavoastra. Amintiți-vă că rezultatele bune se datorează adesea pregătirii corecte.

Energia culorii! Pantofi care dezlănțuie imaginația

Adidașii de fete din PE sunt o chestiune care nu trebuie trecută cu vederea. Alege-i consultându-te cu fiica ta, asta o va face să-și dorească și mai mult să facă exercițiile. Concentrați-vă pe culorile luminoase – roz intens sau portocaliu. Când cauți adidași sport pentru băieți, optează pentru culori „puternice”, precum albastru închis, roșu sau negru. Pentru a le face aspectul mai atractiv puteți alege șireturi fluorescente.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni