• Emisiuni
  • La Măruță
  • Pepe, declarații în exclusivitate despre divorțul de Raluca Pastramă: "Nu mă mai poate surprinde ceva în momentul de față"

Pepe, declarații în exclusivitate despre divorțul de Raluca Pastramă: "Nu mă mai poate surprinde ceva în momentul de față"

Anul 2020 nu a fost ușor pentru Pepe. În toamnă, artistul a postat un vlog pe YouTube în care anunța că nu mai locuiește în aceeași casă cu Raluca și că ea a decis ca mariajul lor să se încheie.

Pepe a fost prezent în platoul emisiunii “La Măruță”, unde a făcut declarații în exclusivitate despre divorț. 

“Sunt schimbări majore în viața mea, dar trebuie să vedem întotdeauna partea frumoasă, partea plină a paharului și lucrurile în momentul de față vă garantez că sunt așa cum le-am prezentat în primul filmuleț”, a spus Pepe. 

Când a fost întrebat de gazda emisiunii dacă divorțul a fost finalizat, cântărețul a mărturisit că: “e o situație amiabilă, e o variantă amiabilă. Am stabilit-o de la bun început și dacă au fost mici derapaje nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste!”, a mai spus artistul.

Pepe a dezvăluit că acum vorbește zilnic cu Raluca și prioritatea lor numărul unu sunt cele două fete: Maria și Rosa Alexandra. 

“Fetele sunt și la mine și la Raluca pentru că așa e normal. Suntem amândoi părinți și nu trebuie să fie privat copilul nici de mamă, nici de tată. Deciziile se iau de comun acord. (...) Eu am insistat să vorbesc cu Raluca și am reușit. Cred că și ea și-a dorit același lucru. Lăsând influențele din alte părți indiferent că e vorba despre familie, avocați, orice..Noi am stat de vorbă și am înțeles niște lucruri, Adică nu mă mai poate surprinde ceva în momentul de față. Dacă m-au surprins niște lucruri acum o perioadă de timp și am avut niște discuții nu au fost escapedele despre care s-a vorbit. Dar trecând peste toate nu mă mai poate surprinde nimic în momentul de față", a mai declarat Pepe.

Vezi în materialul VIDEO de mai sus ce răspuns a dat Pepe când a fost întrebat dacă mai există vreo șansă de împăcare cu fosta nevastă

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni