• Emisiuni
  • La Măruță
  • Portret adorabil de familie: cum s-au costumat Andra, Catalin si David Maruta de Halloween

Portret adorabil de familie: cum s-au costumat Andra, Catalin si David Maruta de Halloween

Portret adorabil de familie: cum s-au costumat Andra, Catalin si David Maruta de Halloween

Familia Maruta a sarbatorit in weekend-ul care tocmai s-a incheiat Halloween-ul. Andra, Catalin si micutul David i-au incantat pe fanii de pe Facebook cu o imagine adorabila.

In ultimii ani, sarbatoarea de Halloween a devenit populara si in Romania. Din ce in ce mai multe vedete aleg sa se costumeze si sa se distreze in ultimul weekend al lunii octombrie la petreceri tematice.

Printre celebritatile din Romania care au ales sa intre pentru cateva ore in pielea unor personaje inedite s-au numarat Andra si Catalin Maruta. Familia Maruta a decis ca in acest an sa petreaca Sarbatoarea de Halloween alaturi de David. 

Citeste si: Gianina din Las Fierbinti, complet transformata in cea mai recenta imagine. Cum arata cand nu apare in Las Fierbinti

In acest an, acestia au optat pentru costume de mariachi, iar alegerea lor a facut deliciul fanilor. Fara urma de indoiala, David a fost in centru atentiei datorita costumului si a palariei imense pe care le-a purtat. 

"Portretul de familie" a strans peste 12 000 de like-uri, semn ca prietenii virtuali ai Andrei au apreciat peste masura fotografia publicata pe contul oficial de Facebook al artistei. Complimentele si mesajele frumoase nu au lipsit, o multime de oamenii transmitandu-i cantaretei cat de mult o iubesc si o sustin. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni