• PRO TV
  • Povestea a 11 Ani de La Măruţă în imagini! Vezi cât de mult s-a schimbat prezentatorul

Povestea a 11 Ani de La Măruţă în imagini! Vezi cât de mult s-a schimbat prezentatorul

Povestea a 11 Ani de La Măruţă în imagini! Vezi cât de mult s-a schimbat prezentatorul

La Măruţă e, de 11 ani, live zi de zi! Dar La Măruţă este şi o poveste despre oameni - fie că sunt pe Covorul Roşu sau nu.

Povestea a început in 2007, în octombrie, cu un Măruţă fără barbă, dar cu mult curaj şi multă energie. Invitate au fost atunci fetele de la Cheeky Girls, care au venit special din Anglia să…se dezvăluie.

FOTO: 22 OCTOMBRIE 2007 
Emisiunea s-a numit de la început Happy Hour şi a continuat sub acelaşi nume şi in 2008.
În 2009 Măruţă deja era prietenul tuturor vedetelor, iar canapeaua lui, Happylica, era locul unde toata lumea bună îşi dorea să aterizeze.Asta deşi mulţi se temeau de “întrebarea amăruţă”, care scotea la iveală toate secretele.


În timp şi în ani, emisiunea şi-a schimbat profilul. A avut o perioadă în care primau ştirile de tip tabloid-o perioadă perfect asumată, dar în timpul căreia s-a dovedit că nu se spunea cel mai firesc povestea La Măruţă.

Au urmat apoi emisiuni concentrate pe cazuri sociale, în care focusul principal a fost pe oameni care, chiar dacă nu erau văzuţi de nimeni, aveau nevoie de asta. Într-un fel sau altul!




De mai bine de doi ani, La Măruţă şi-a schimbat ora de difuzare, dar a revenit…acasă. Adică la ceea ce Măruţă şi echipa ştiu să facă cel mai bine: să te determine să zâmbeşti. 

Citeşte şi: 11 ani lângă Cătălin Măruţă! Detaliile de culise ale unui fost scenarist La Măruţă



Cu divertisment de calitate, cu poveşti frumoase şi oameni şi mai frumoşi, Măruţă te aşteaptă în fiecare zi, de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00. Şi acum, că mănâncă toată ziua, parcă ne place şi mai mult de el. Până la urmă, e unul de-ai noştri. 



S-au încheiat 11 ani de emisiuni, dar povestea La Măruţă merge mai departe! 







Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni