Povestea impresionantă a Taheirei Sașa, fata de la Românii au talent cu acrobații de Golden Buzz

02 Martie 2023, 17:58

Autor: Alina Popa

Numărul ei uluitor de pe scena talentelor l-a făcut pe Dragoș Bucur să apese Golden Buzz-ul. Taheira-Aija Șasa a oferit telespectatorilor un nou spectacol în platoul La Măruță, acolo unde a vorbit și despre copilăria sa, dar și despre planurile de viitor. 

Taheira este o fetiță specială și acest lucru este evident încă de la nume, despre care a dezvăluit că este inventat de mama sa.

De mică a făcut tot felul de sporturi, iar la 8 ani a descoperit singura Școală de Circ în București, unde a rămas din pură pasiune și a învățat acrobația. 

“Am fost copleșită! Nu mi s-a mai întâmplat așa ceva! A fost minunat!”, a spus Taheira despre experiența de pe scena talentelor. 

Taheira a mărturisit că este conștientă că este foarte bună în ceea ce face și că este a 13-a în lume la astfel de acrobații.

Fata este și vicecampioană națională, iar în spatele acestor performanțe stau foarte multe ore de antrenament. 

“La sală mă antrenez 4-5 ore pe zi, dar mă antrenez și acasă în jur de 2-3 ore”, a spus fata care face homeschooling cu mama ei. 

Visul adolescentei de 14 ani este să ajungă la un liceu de circ: “Vreau să merg să mă pregătesc la cele mai bune școli de circ ca să pot să aduc circul în România la nivel mai mare. Vreau să ajung la Cirque du Soleil”

Pe Taheira o vom revedea în semifinalele Românii au talent, datorită Golden Buzz-ului primit de la Dragoș Bucur. 

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies