• PRO TV
  • Pregateste-te de un weekend aventuros în familie: urmăriți împreună Sonic The Hedgehog, pe HBO GO

Pregateste-te de un weekend aventuros în familie: urmăriți împreună Sonic The Hedgehog, pe HBO GO

Pregateste-te de un weekend aventuros în familie: urmăriți împreună Sonic The Hedgehog, pe HBO GO

Sonic The Hedgehog are toate ingredientele unui film care va stârni interesul întregii familii. Cu momente de acțiune și de umor, povestea ariciului Sonic, înzestrat cu o viteză incredibilă, te ține în suspans până la ultimul minut.

Poate îți amintești de Sonic de la jocurile pe calculator? În anii ’90 era un personaj foarte popular, iar acum este adus în atenția telespectatorilor într-o comedie cu elemente fantastice.

Ca în orice film de aventuri, există eroi și răufăcători. În ”Sonic The Hedgehog”, lupta se va duce între ariciul Sonic și un doctor malefic, Robotnik (Jim Carrey). Sonic se ascunde pe planeta noastră, în orășelul Green Hills în Montana, după ce a părăsit planeta natală fiindcă alții îi doreau puterea. El își petrece timpul alergând prin oraș, suficient de rapid pentru a nu-i speria pe oameni, dar într-o zi face o greșeală și atrage atenția doctorului Robotnik. Acesta îi dorea puterea ca să domine lumea. Pentru a face față răutăților, Sonic face echipă cu șeriful Tom Wachowski (James Marsden), pentru a salva Pământul. Micul vitezoman îl consideră pe Tom un fel de ”Donut Lord” pentru că mănâncă mulți gogoși.

Jim Carrey face un rol memorabil în acest film și ne amintește de aparițiile sale anterioare, din ”Masca” sau ”Ace Ventura”. Momentele amuzante fac deliciul publicului de toate vârstele, iar energia lui Sonic trece parcă dincolo de ecrane și te binedispune.

 Filmul este realizat de Jeff Fowler. Regizorul a fost nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj de animație, în calitate de scriitor și regizor al peliculei ”Gopher Broke”. Vocea lui Sonic a fost interpretată de Ben Schwartz. Este același actor care i-a dat viață Țestoasei ninja Leonard, în animația ”Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles (2018-2020).

 Urmărește Sonic The Hedgehog pe HBO GO.




Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni