• PRO TV
  • Presupusul motiv pentru care Deea și Dinu Maxer divorțează. Cei doi ar fi la a treia tentativă de divorț

Presupusul motiv pentru care Deea și Dinu Maxer divorțează. Cei doi ar fi la a treia tentativă de divorț

Presupusul motiv pentru care Deea și Dinu Maxer divorțează. Cei doi ar fi la a treia tentativă de divorț

După 18 ani de relație, Deea și Dinu Maxer au dat vestea șocantă că divorțează. Deși au păstrat cât mai multă discreție privind separarea lor, în presă a apărut, totuși, unul dintre motivele care ar fi dus la divorț.

Potrivit Fanatik, relația dintre Dinu și Deea Maxer ar fi fost tensionata de mai mulți ani. Decizia de a divorța nu a fost luata peste noapte, ci din contră, aceștia s-ar afla acum la a treia tentativă de divorț, după ce ar fi trecut prin certuri groaznice. Au încercat să-și rezolve problemele de dragulor copiilor, însă, în cele din urmă, au decis că e mai bine să meargă pe drumuri separate.

Se pare că motivul divorțului ar fi de natură financiară. Potrivit publicației menționate mai sus, afacerea celor doi nu mai avea randament,  cifra de afaceri ridicându-se, în ultimul an, la aproximativ 12.000 de euro, iar profitul, undeva în jurul a 5.000 de euro. La acest lucru se adaugă și problemele din cariera lui Dinu Maxer, care nu mai avea concerte și, implicit, nu mai câștiga ca înainte.
 

Cum au anunțat Deea și Dinu Maxer că divorțează

Deea și Dinu Maxer au avut o relație de 18 ani, din care au rezultat doi copii, un băiețel și o fetiță. Însă, la trei ani de la nașterea celui de-al doilea copil, cuplul a anunțat că se va desparte. Atât Deea, cât și Dinu au publicat același mesaj pe rețelele sociale, prin care explicau hotărârea lor:

”Am decis sã ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru aceasta călătorie în care am fost, pe rând, piloți! Mulțumesc, @dinumaxer!

Voi ne știți viața ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere șu admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră.

Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia!

Mulțumim, Deea și Dinu Maxer!”

Sursă foto: Instagram
 

Citește si:  Ce a câștigat, de fapt, FCSB în urma deciziei luate de Înalta Curte de Casație și Justiție 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni