Primul bebeluș vindecat de COVID-19 a fost externat. Cum se simte acum

29 Aprilie 2020, 18:05

Citeste mai mult despre: bebelus covid-19, Coronavirus la copii,

Primul bebeluș videcat de COVID – 19 a fost externat ieri de la Maternitatea Bega din Timișoara, iar mama și-a luat cu lacrimi în ochi copilul acasă.

Aceasta a fost în legătură directă prin Skype în emisiune La Măruță, unde a vorbit despre momentele crunte prin care a trecut departe de copilul ei: „Este foarte greu, este crunt, mai ales că am apucat să stăm 10 zile împreună acasă și dintr-o data mi s-a luat din brațe.”

Marius Craina, doctorul care s-a îngrijit de micuțul bolnav, a fost și el în legătură directă prin Skype și le-a transmis celor de acasă un mesaj deosebit de puternic:

„Am remarcat o înțelegere absolută și o comunicare impecabilă, o încredere pe care niciodată nu am întâlnit-o în cariera profesională, care s-a stabilit între cadrele medicale, mamele și gravidele internate la noi. Chiar dacă distanța care îi separa erau doar câțiva zeci de metri între mame și nou-născuți, ele nu puteau să-i atingă , nu puteau să-i vadă! Singura comunicare care exista era prin telefon, între personalul nostru și mamă.”

 „Lumea trebuie să vadă și să înțeleagă că: da, este o boală cumplită,o boală care din păcate a produs victime, care a creat atâta suferință, dar există speranță! Mădălina și nou-născutul pe care îl are astăzi în brațe dovedesc clar că împreună vom răzbi în acestă bătălie, în acest război!”

 
Vezi continuarea în materialul video de mai susȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies