• PRO TV
  • Provocarea Fort Boyard strange o noua echipa - Ruby, Roxana Ionescu, Catalin Morosanu, Vasile Calofir si Sonny Flame

Provocarea Fort Boyard strange o noua echipa - Ruby, Roxana Ionescu, Catalin Morosanu, Vasile Calofir si Sonny Flame

Provocarea Fort Boyard strange o noua echipa - Ruby, Roxana Ionescu, Catalin Morosanu, Vasile Calofir si Sonny Flame

Fort Boyard, show-ul care a deschis apetitul telespectatorilor din intreaga lume pentru adrenalina si suspans, aduce pentru prima data in fata publicului vedete din Romania, care au acceptat sa treaca prin probe de foc.

Ruby, Roxana Ionescu, Catalin Morosanu, Vasile Calofir si Sonny Flame sunt vedetele din cea de-a patra echipa, care au spus un DA raspicat atunci cand li s-a propus sa participe la prima editie Fort Boyard realizata de Pro TV. 

Provocarea Fort Boyard promite un carusel de emotii si trairi, impletite cu adrenalina, tensiune, presiune, competitie pura, lupta, rasturnari de situatie si umor – toate necesare pentru a trece cu bine de toate probele pregatite. De aceasta data, Fort Boyard a strans o echipa de vedete, care au trecut prin provocari grele si au facut fata celor mai grele show-uri TV. Roxana Ionescu si Vasile Calofir au trecut prin examenul psihic si fizic pe care il presupune Ferma vedetelor. Ruby si Catalin Morosanu au rezistat pana la final in conditiile din jungla si au trecut prin cele mai dificile probe. Sonny Flame este cel mai avantajat deoarece are in echipa lui oameni cu experienta, care si-au demonstrat curajul si determinarea. 

Dupa ce a demonstrat in Africa de ce este in stare, Ruby a acceptat, fara sa stea pe ganduri: „Am fost cea mai fericita sa aud ca ma asteapta o noua aventura. Nu ma gandeam niciodata ca o sa ajung sa fac parte din show-ul care m-a tinut cu sufletul la gura in copilarie, sunt cea mai incantata si entuziasmata de ce s-a petrecut la Fort Boyard si mi-ar placea sa fiu acolo executand probe in fiecare zi, daca s-ar putea. Bucuria mea a fost si mai mare in momentul in care am aflat ca sunt in aceeasi echipa cu Morosanu. Alaturi de el am mai trecut printr-o experienta asemanatoare, dar mult mai agresiva, atunci cand am fost in jungla. Ne-am amintit de toate greutatile prin care am trecut impreuna acolo si am retrait niste momente pline de emotii.”.

„Cand am primit telefonul cu invitatia la Fort Boyard, am crezut ca visez. A fost emisiunea mea preferata din copilarie! Tin minte cum ma imaginam in fortareata trecand cele mai dificile probe. Acum sunt fericita ca am avut ocazia sa particip la acest concurs, simt ca am castigat cea mai tare experienta din viata mea. Cel mai emotionant moment a fost acela cand am intrat in fort si arata fix ca la televizor, iar personajele erau aceleasi! Multumesc ca v-ati gandit la mine, chiar ma simt norocoasa.”, a declarat Roxana Ionescu plina de entuziasm. 

Actorul Vasile Calofir a demonstrat ca este un invingator in lupta destinul, iar determinarea si concentrarea i-au adus o multime de lucruri bune: „De ce am acceptat  propunerea de a participa la Fort Boyard?! In primul rand, dintr-o mare curiozitate pentru o aventura de proportii! In al doilea rand, informandu-ma despre ce inseamna Fort Boyard, am zis ca e momentul potrivit, in viata mea, in care sa fac un "bungee-jumping" emotional. Ca actor, cred ca ai nevoie de astfel de experiente pentru a iesi din confortul pe care ti-l creeaza spatiul artistic! Deci, aveam nevoie de adrenalina, suspansul, explorarea limitelor personale, aventura, riscul, emotiile nemasurate pe care le presupune Fort Boyard! Sa nu uitam ca artistii raman, totusi, niste copii extrem de curiosi si atunci am dorit sa vad cum e. N-am ezitat, am zis DA din prima fara sa intreb nimic! Va fi WOW cu siguranta!”.

Catalin Morosanu le-a aratat telespectatorilor ca este pregatit pentru orice si face fata cu brio oricarei provocari: „Am acceptat sa particip la Fort Boyard pentru ca sunt un om caruia ii plac provocarile. Cu acest show mi-am amintit de experienta traita in jungla si am vrut sa rememorez senzatiile traite acolo, sa imi testez din nou limitele. Mi-a placut mult echipa cu care am fost.”.

„Am vazut, la un moment dat, o stire pe internet conform careia Pro TV urmeaza sa filmeze emisiunea Fort Boyard, si, din clipa aceea, mi-am spus: "Wow! Trebuie neaparat sa merg la emisiunea asta!" O stiam inca de cand eram copil si sunt o fire careia ii plac mult atat aventurile, cat si provocarile. Nu au trecut nici cateva zile de cand vazusem stirea si am primit un telefon prin care mi s-a propus sa particip. Atunci mi-am dat seama ca legea atractiei chiar functioneaza. Am acceptat fara sa stau pe ganduri! Abia asteptam!”, a spus Sonny Flame incantat.

In curand, Paul Ipate si Octavian Strunila, vor deschide portile adrenalinei de la Fort Boyard si le vor arata telespectatorilor cum se vor descurca vedetele in probele sub presiune.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni