• PRO TV
  • Qodes și Antonia prezintă videoclipul oficial pentru „Una Favela”, piesa care sună ca o zi de vară

Qodes și Antonia prezintă videoclipul oficial pentru „Una Favela”, piesa care sună ca o zi de vară

Qodes și Antonia prezintă videoclipul oficial pentru „Una Favela”, piesa care sună ca o zi de vară

Antonia își surprinde fanii cu videoclipul oficial al single-ului „Una Favela”, o colaborare cu DJ-ul și producătorul Qodes pentru o piesă deja virală în rândul iubitorilor de muzică.

Videoclipul a fost regizat și filmat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative), plin de culoare și vibrant. Producția video a fost realizată de Loops Production. Piesa a fost compusă de Qodes, Irina Rimes, Costel Domințeanu, versuri Irina Rimes, produsă de Qodes și Costel Domințeanu.

„Vibe-ul piesei Una Favela m-a cucerit de la prima ascultare, sună a vară, a libertate. Mă bucur să colaborez cu Qodes, este un producător foarte talentat și sper ca Una Favela să vă facă să dansați, să vă distrați. Îmi doresc să fie bine primită și în alte țări din lume, pentru că este foarte catchy”, a spus Antonia.

„Una Favela” a ocupat prima poziție pe Shazam în topul căutărilor muzicale. În același timp, varianta originală este prezentă pe cele mai mari radiouri din Grecia, dar și pe Spotify se află pe #64 Global, #18 Grecia și #33 Bulgaria. Antonia s-a îndrăgostit de producția tânărului producător român și așa a apărut această colaborare.

Vezi și: Cele mai noi provocări de pe TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni