• PRO TV
  • Raffy și Connect-R lansează videoclipul pentru piesa „Iarna”

Raffy și Connect-R lansează videoclipul pentru piesa „Iarna”

Raffy și Connect-R lansează videoclipul pentru piesa „Iarna”

Putem spune că cei doi artiști au reușit colaborarea începutului de an, iar garanția acestui fapt este piesa lor „Iarna”, care promite să spună o poveste frumoasă de viață.

Piesa nu vorbește despre iarnă, este de fapt un joc de cuvinte, sunt sentimente, trăiri, dezamăgiri, toate transpuse pe note muzicale. Piesa „Iarna” este inspirată din viața mea, iar Connect-R a reușit să surprindă foarte bine nuanțe pe care numai eu le știam!”, declară Raffy. 

Totul a pornit de la faptul că, până la 18 ani, Raffy nu a avut curajul să-i spună "Te Iubesc" niciunui băiat, nu a avut puterea să-și recunoască și declare sentimentele față de un EL. Iată că, muzica este singurul „instrument” care o ajută să facă aceste mărturisiri. 

Așa cum povestește însăși artista, Connect-R a înțeles perfect mesajul și a reușit să-l transmită prin această piesă, pe care a compus-o și produs-o în totalitate.

M-a inspirat povestea de viață a lui Raffy, care este una impresionantă și despre care sunt convins că o să aflăm mai multe în perioada următoare!”, a declarat Connect-R.

Colaborarea dintre Connect-R și Raffy s-a legat datorită mamei artistei care s-a dus la studio și i-a propus artistului să-i compună o piesă fiicei sale. „După ce am cunoscut-o și, mai ales, ascultat-o pe Raffy, mi-am dat seama că împreună avem multe de spus în peisajul muzical din România!”, conchide artistul.

Videoclipul pentru piesa „Iarna” este unul emoționant, Alex Ceaușu - regizorul acestui material video - reușind să transmită perfect prin imagine trăirile artistei. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni