• PRO TV
  • Raluka, apariție îndrăzneață într-o ținută cu inserții transparente. Reacția fanilor: „O femeie perfectă”

Raluka, apariție îndrăzneață într-o ținută cu inserții transparente. Reacția fanilor: „O femeie perfectă”

Raluka, apariție îndrăzneață într-o ținută cu inserții transparente. Reacția fanilor: „O femeie perfectă”

Raluka este mândră de silueta ei impecabilă și nu ratează ocazia să o evidențieze prin ținute mulate și sexy. Recent, fosta membră a juriului SuperStar a ieșit seara în oraș într-o pereche de colanți negri cu inserții transparente, reușind să stârnească reacții de admirație în mediul online. 

Cântăreața și-a alcătuit ținuta all black dintr-o pereche de colanți cu inserții transparente, sutien și un sacou despicat pe lateral. A ales și niște pantofi negri cu toc, foarte eleganți. Pozele publicate pe contul de socializare au adunat imediat mii de like-uri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluka (@ralukaofficial)

„O femeie perfectă”, „Ești divină Ralu”, „Ești o frumusețe rară,te pup dulce”, „Vai de capu meu”, Gazelă”, sunt doar câteva din mesajele admiratorilor. 

Cântăreața reușește să se mențină în formă printr-un regim alimentar vegetarian și mult sport. De patru ani, Raluka nu mai consumă carne. 

„Arăt aşa de când m-am oprit din a mânca cărniţă. M-a ajutat foarte tare pe mine faptul că nu mai mănânc carne. Nu am slăbit foarte mult, în schimb arăt mult mai armonios cumva, pot spune. Am renunţat acum patru ani. M-a ajutat din toate punctele de vedere: m-a ajutat şi ca energie, m-a ajutat şi la piele – pielea mea arată mult mai frumos, corpul e mai armonios. Nu ştiu, eu mă simt foarte, foarte bine. Nu ştiu, nu m-am documentat ce se spune, ce nu se spune, cum e mai bine. Dar eu ştiu că mă simt mai bine aşa.Fac eu grătar cu prietenii, dar nu mai suport nici mirosul acum. Singurul lucru de care mi-e poftă din când în când, pentru că-l văd, este hot-dogul. Dar foarte rar”, a spus cântăreaţa în emisiunea „La Măruţă”.

Raluka e pe val și a lansat recent piesa ”Ia-mi soarele din umbra”, o melodie de vară, care a ajuns direct la inimile fanilor ei. 

Sursă foto: Instagram/ ralukaofficial
 
Vezi și: Provocarea întrebărilor alături de concurenții Survivor 2022






 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni