• PRO TV
  • Raluka va susține primul concert online din România

Raluka va susține primul concert online din România

Raluka va susține primul concert online din România

Raluka, una dintre cele mai bune voci din industria muzicală românească pregătește primul concert online din România, joi pe 8 august începând cu ora 21:00.

Artist al Label-ului Boutique, Quantum Music, Raluka a decis împreună cu echipa să, să strângă alături de ea cei mai buni instrumentiști și să le ofere ascultătorilor săi un concert inedit.

Concertul va fi difuzat live pe canalul artistei de Youtube și va conține numai piese noi, piese nelansate, făcute în studiorile Quantum Music.

Se întâmplă ceva foarte frumos atunci când faci lucrurile de drag. Intrasem într-o rutină de ceva vreme și îmi doream foarte tare să fac ceva diferit. În același timp avem în studio foarte multe piese nelansate  și este păcat că ele să nu ajungă la urechile publicului.
Piese pe care le avem la vânzare și care rămân de vânzare. Din aceste două motive se întâmplă acest concert în online și așa suntem siguri că piesele pot ajunge la toată lumea :)
” declara Raluka.

Joi, pe 8 august, începând cu ora 21:00, toți fanii Ralukai sunt așteptați să ia parte la concertul online care va fi difuzat în direct pe contul official de Youtube al artistei

Așadar, ascultătorii pot lua parte la eveniment de acasă, din vacanță, din mașină sau chiar de pe șezlong. Toată lumea are access la acest concert, fără diferențe ???? 

Vezi și Ana Baniciu și Raluka, surori de suflet

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni