Rareș Prisacariu, puștiul minune de la Românii au talent, primele declarații după ce a ajuns în trending pe YouTube

25 Ianuarie 2023, 14:50

La doar șapte ani, Rareș Prisacariu a reușit să cucerească inimile tuturor cu monologul său excepțional de la „Românii au talent”. „Puștiul minune”, așa cum mai este cunoscut, a început să învețe poezii la Școala Populară de Artă și este pasionat de actorie.

Rareș Prisacariu are 7 ani, vine din Botoșani și a făcut senzație în prima ediție a show-ului fenomen de la PRO TV. Băiețelul este pasionat de actorie și iubește să recite poezii, monologuri sau texte de proză.

Momentul său de la „Românii au talent” i-a surprins atât pe jurați, cât și pe cei doi prezentatori, Pavel Bartoș și Smiley, care i-au dat GOLDEN BUZZ. 

La scurt timp după momentul fanstastic, Rareș Prisacariu a oferit și primul interviu: „Pe scenă a fost super tare! Nu mă așteptam să primesc Golden Buzz. Când am văzut că au început să cadă confeti aurii, m-am bucurat așa de mult!”

Rareș Prisacariu, primele declarații după ce a ajuns în trending pe YouTube

Puștiul de doar 7 ani a cucerit inimile tuturor, iar după momentul senzațional de pe scena emisiunii „Românii au talent” a ajuns inclusiv în trending pe YouTube. Rareș Prisacariu ocupă și acum locul 4 în topul preferințelor și are peste 600.000 de vizualizări.

Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, Rareș Prisacariu a vorbit despre experiența pe scena de la „Românii au talent”, dar și despre marea sa pasiune - cititul.

„Eu nu știam nimic, nu mă așteptam. Eu credeam că va fi un număr frumos. Nu mă așteptam că o să trec în semifinală”, a spus Rareș.

Mama sa a mărturisit că Rareș a început să citească înainte de a împlini vârsta de 4 ani, moment în care și-a dat seama că nu este munca lor, a părinților, ci un dar de la Dumnezeu.

„A învățat literă cu literă, după silabele. Într-o zi a luat o carte si a citit cuvântul „soare”. Practic a citit singur și mi-a spus ca a combinat literele într-un cuvânt. Atunci mi-am dat seama că nu e munca noastră, ci a lui Dumnezeu. Noi în susținem pe un drum pe care el și-l face”, a spus mama sa.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies