Răspunsuri surprinzătoare din partea Marei Bănică la „Spui tot sau îți ia gura foc”

21 Iulie 2022, 17:55

Autor: Diana Oprea

Mara Bănică, una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România, a acceptat să participe la celebra rubrică a emisiunii La Măruță - „Spui tot sau îți ia gura foc”, oferind răspunsuri surprinzătoare. 

Sinceră și directă, Mara Bănică a povestit motivul pentru care s-a supărat pe Bianca Drăgușanu. 

„Cine m-a dezamăgit cel mai mult din showbiz și nu aș putea să o iert?  Bianca Drăgușanu. Nu neapărat că nu aș ierta-o, ci nu aș mai crede-o”. 

„Noi am fost foarte apropiate. O ajutam în multe situații…Și după asta, suceala asta a ei, m-a dezamăgit. Eu sunt o romantică, cred în iubire. N-am vorbit cu ea de mult timp. Cum, mă, să te duci cu Cristea la...nu știi? Mie asta nu-mi iese din cap. În WC când se filma plângând”, a povestit jurnalista. 

La o altă întrebare, Mara Bănică a preferat mai degrabă să răspundă decât să mănânce iute. Ea a dezvăluit că a fost îndrăgostită în secret de Mihai Morar și a avut curajul să-și mărturisească sentimentele față de acesta, în urmă cu ceva timp.

Mai mult, întrebată cu ce bărbat din showbiz s-ar căsători, dacă ar fi obligată, Mara Bănică a mărturisit că ar îmbrăca rochia de mireasă pentru Ion Țiriac.

„Ion Țiriac. Pentru că e bogat. Stai puțin, de la o vârstă anume, femeia se deșteaptă. Aici scrie dacă sunt obligată, vreau să văd și eu care sunt beneficiile acestei relații. Pentru 6 luni e o problemă? Mă gândesc eu…”, a spus vedeta.
 
„Spune numele a trei prieteni, pe care să-i cunoaștem și noi, care trag mai des la măsea”, a fost o altă întrebare la care vedeta a răspuns fără ezitare: 

„Mihai Mitoșeru, Serghei Mizil și Pepe”. Acum ce, nu are voie omul să mai facă un șpriț?”, a spus Mara Bănică. 

Vezi detalii în materialul video de mai sus 


 

 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies